Перукар

Місто Піглід було маленьким. Інфраструктура мала всі необхідні будівлі. Туди входив і барбершоп. Це місце було найжахливішим в місті. Світло через раз працювало в тому куточку вулиці. Постійно темна атмосфера. Прибиральники нехтували тією частиною вулиці, тому було і брудно.

Джостар мав право бути слідчим міста.Чоловік звик до майстерності розгадувати складні , та часом жахливі загадки. Тому і зараз він не без роботи. В різних кутках міста , де темрява привикла жити, та панувати над кутками вулиць. Почали знаходити розп’яті тіла людей. У половини жертв, замість скальпеля на голові, були виготовлені зачіски із смоли. Інша ж половина , мучилася від пересадженої з коня гриви. В результаті чого, заживо була з’їдена личинками ,які утворювалися від інфекцій на голові.

Слідчий мав здогадки, що за цим стоїть хтось із барбершопу. Але був там один дивний приятель у якого був пустий погляд. Пальці чорні, чи то гнили , чи то він їх спеціально калічив. Бо по роботі , таких ран , він не мав получати. Підозри почалися тоді, коли працівники на пошті розповіли ,що він замовляв смолу. Щоб підійти до підозрілого поближче, Джостар записався до нього на стрижку.

16 червня 1997 рік 13:30. Темні хмари окутували місто, коли Джостар проник у забуту атмосферу барбершопу. Двері скрипнули зловісним тривожним звуком, немов вони передавали передчуття майбутнього зла. Чоловік крокував повільно, кожен крок виривався з-під його ноги, немов невидима сила намагалася його утягнути назад. Він не відводив пильний погляд від дзеркал, що окутували кожну стіну, ніби вони відображали його власний внутрішній жах. Ось він уже біля крісла. Худощавий барбер колов Джостара очима ,які мали відлив мертвоти. «Як ваші справи?»- перукар хрипливо звернувся до клієнта. «Чудово ,знайшов час постригтись»- спокійно відповів слідчий. Він не боявся психопата , лише був в панічному шоці, коли уявляв , що людина перед ним могла вчинити такі речі. «Як будемо стригтися?»- запитав робітник. «Щось незвичайне...». Барбер всадив клієнта на крісло, накрив тканиною, та розпилив із пульверизатора волосся водою. Барбершоп пустував, будній день. Інші перукарі у відпустці, тому перукар один. Клієнт вже розслабився , та приготувався до всього. Несподівано у повітрі пролунав свист постороннього предмету. Шия Джостара дуже чутлива, і вона негайно відчула інтригуючий контакт шприца. Сем всадив голку із рідиною в потилицю слідчого. Моментальний параліч. Крісло було на колесах , перукар повільно рушив до підвалу.

Коли Джостар оминув одну сходинку підвалу, він жахнувся від побаченого. Стіни вкриті фотографіями жертв. Душі цих бідолах не будуть покидати підвал ,їм залишається лише проклинати цей заточений простір. Паралізований опинився в майстерні. Сирі стіни ,які смерділи до тошноти облізали та були вкриті слизом. У кімнаті стояло декілька готових хрестів та матеріалів для них. Психопат почав готувати столик для бідолахи. Прикріпивши голову Джостара на пресі для голови, барбер почав зменшувати тиск . З вуст жерти почали виринати дикі мичання , волосся разом із шкірою почало здиратися із черепа, але ще трималося на ньому. Далі він взяв опариші , кілька дощових хробаків,. Дощові хробаки були маленькі та холодні, він всунув їх в очі слідчому, бруд який був на безхребетному різав очі Джостару. Інших потвор він впустив у вуха. Слідчий став жертвою макабричного мистецтва. Наступний жахливий крок був постригти слідчого налисо. Робив псих це не акуратно, тому куски шкіри, які були здерті з голови, разом із кровавим волоссям валялися на землі. Взявши ніж , рука почала робити коловий рух навколо осі голови, Джостар відчував кожну секунду біль ,який поглинав. На диво він не падав у безтямність. Поглянувши на оголений череп Джостара, він вилив гарячу смолу на тім’я. Розливаючись по тілу жертви, вона плавила шкіру . Слідчий постійно кричав, задишка яка не закінчувалася, мучила його разом із болем. Зачіска готова. Псих приступив до тіла. Зробивши невеликі круглі надрізи на грудях Джостара , він почепив туди волосся коня, разом із ним кілька личинок, щоб ті розвивалися. Сем приволок хрест, на якому розіп’яв напівтрупа . Далі псих почав облизувати коняче волосся разом із личинками на грудях чоловіка, всмоктавши личинку, психопат почав жувати її , після чого проковтнув. Джостар пробув там ще пів доби , після чого Сем відвіз чоловіка на ферму та підкинув у сарай. Де його ще живого з’їли свині.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

16/05/23 21:19: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Дискваліфіковано • Перший етап