Конференція

Цей ранок наш факультет запам’ятає надовго. Я в цьому максимально впевнений. Більш того, це не можна піддавати ніякому сумніву. Це точніше, ніж те, що два помножене на два дорівнює чотирьом чи тому, що земля круглісінька, неначе лиса макітра нашого завхоза Микити, який зазвичай курить з нами в арці біля універу та харкається собі під ноги.

Справа у тому, що сьогодні нас всіх чекають здоровенні клопоти, які пов’язані з певним торжеством, котре відбудеться у нашому універі.

На другій парі до нас прийшли з деканату та попрохали, щоб не запізнювались та навіть не кумекали, як звалити, бо завтра буде вам втик зрозуміло усім чи ні. Саме так й сказали.

Студенти навіть не думала вчиняти такі вибрики, тому усі приступні з посмішками на своїх молодих та красивих фейсах почимчикували дружно до великої зали та зайняли свої місця.

Саме приміщення мало велику площу та високу стелю. Здавалось, що це все знаходиться на в нашому богом забутому універі, а десь у музеї, Луврі чи Ермітажі. Стільці були шкіряними, столи дорогими, місця для глядачів комфортними, а для виступаючих —найкращими. Спочатку зайшли студенти, які поквапом зайняли свої місця. Паралельно цьому, посилено шмигляла обслуга, котра розміщувала їжу та наливала у колекційні бокали колекційне шампанське, яке, в свою чергу, стояло на колекційних столах. Те, що у стінах навчального закладу можна було трішечки пригубити, зайвий раз нагадувало про всю важливість та значущість цієї, дійсно всесвітньо потребуючої події, цього наукового перевороту, заколоту, революції.

Нарешті, коли всі усілись, слово взяв ректор нашого універу, який наголосив на тому, що сьогоднішній день є дуже важливим для зближення наших країн та зазначив, що ваоваіа-прааіва відносини, які підпитуються науковою діяльністю, можуть стати дуже міцними. Також голова нашого університету ім. Йатмоав відмітив, що тема «Хавріиа оі цууграрвоі» є досить актуальною у контексті розбудови вітчизняною науки у сучасній країні. Залунали бурхливі оплески, які, здавалося, так щільно заповнили залу, що почали випробування вікон на міцність.

Після доповіді ректора, почалася основна, тобто суто наукова чистина даної конференції, яка ставила за мету: а) проаналізувати віоатавав та івоароліва, б) відстежити адцущкв в) дослідити хйдсякквв у контексті хйцщкотаісччимси. Задля виконання мети наукового досліду, науковцями було використано такі науково-дослідницькі методи: рвіраш-йутроц, вораолі, їхйцуячя.

Першим розпочав доповідь громіздкий сивий чоловік з немитим волоссям у овальних поттерівських окулярах.

Шановні присутні та учасники конференції, тема моєї доповіді «Їатоіаві авоілат ігаок длаі». Важливо зазначити, що арваотлвоатолвів льавіл йв ьаоута в пдфвть алвьа. Також, треба сказати, що влоіат мьмтоикш йхах йц ащщу т жфліовшал ьм цшвоішліова зчяо. Лвфівпл алвіоава. Саме після цих слів зала наповнилась бурхливим сміхом та викриками. Доповідач теж гиготів, проте й намагався заспокоїти публіку, роблячи відповідний жест рукою. Так, дійсно, тоді лоаівалов щіфшоволіа авліоа. Знову залунав гучний регіт. Доповідь було закінчено.

Шановні друзі, зараз буде виступати викладач нашого університету, доцент катедри віолаві та овіарооаві дисциплін. Вітаємо!

До мікрофону підійшов маленький чорний чоловік у сірому костюмі та синій краватці. Шия була обмотана шарфиком, а довге чорне волосся було акуратно зачесано. Шановні присутні та адміністрація нашого навчального закладу темою моєї доповіді є «Процес овілавілоа овіаол гвао». Важливо буде сказати, що саме ловвовіл авіоліавіол фцоа ва ліово і птоуал тв ліаооууц т ділвш. Хоаіов тпулу та гвоай ьщ олівош хзу овшввош н ййрагшво оарашг ащзйовш і шащао гашлоаз. Саме це дає змогу зробити вивід, що орват зщйщцу мтоаоу зщйшк шщов цошаві шоащ тц пзй е йопд ьалф. Таким чином, защушо фшуоша фшщо длош. Дякую! До мене є якісь питання?

Наукова доповідь маленького темного чоловіка справила неабияке враження на присутніх.

Дійсно, саме у ті часи аовіа олйцоушща ашвіошщ йщшцвшщ. Уявляєте... Тобто, цього всього не могло бути без адекватного запиту суспільства на вліоа щуаоа водаодл.

Один із присутніх підняв руку та взяв слово. Вельмишановний, скажіть, а чому вони саме тоді олаолва плаоц ьмсаол? Чи можна це бути пов’язане з влоруцт оплраа длк гкр пр зфщцшуоа?

Справа в тому, що таоіо дфлцоу тй лоапт ждйла, тобто мзвщо мто аіва та шоцуо, а саме лойаолвоаіл аовлал йграо дає змогу сказати, що олавіоа та уоуцщцш, тобто, таким чином, ми простежили лвооаіво лдоіоа лцоутшо фщлзд ору ліфвд лшщйоц та щлшйо.

Оплески були настільки гучними, що знищили всю планету. Конференцію закінчено.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

16/05/21 23:32: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/21 03:15: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/21 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап