Поради, які тобі ніхто не дасть.

Деякі настанови краще виконувати, навіть якщо їх не розумієш. Краще дочитай це, запам’ятай, виконуй. Ти нічого не втратиш якщо будеш слідувати цим настановам, а от нехтуючи ними - можеш втратити все. 

Коли наступного разу прокинешся серед ночі без жодної причини, не поспішай перевертатись на інший бік. Дай тому, хто жує твоє волосся, поки ти спиш, кілька секунд, щоб заховатись у темряві. 

Якщо постійно помічаєш, що шафа у твоїй кімнаті завжди прочинена, хоча ти зачиняєш її - ніколи не вдивляйся у неї у темряві та не повертайся до неї спиною коли йдеш до ліжка. Залиш проскуру вимочену у свинячій крові та посипану твоїми нігтями перед дверима на ніч. Якщо вона не зникне вранці - негайно переїзди з квартири. Той хто дивиться на тебе поки ти спиш не прийняв підношення. 

Якщо серед ночі прийде сповіщення на телефон - не читай його. Тобі не сподобається те, що вони можуть тобі написати. Вранці сповіщення зникне якщо воно було від тих, хто облизує твою тінь від повного місяця, поки ти не бачиш. 

Ніколи не лягай спати навпроти дзеркала. 

Ніколи не вдивляйся у дзеркало у темряві, можеш зустрітися поглядом із тим, кого не народила твоя мати, бо народився ти. 

Не вішай дзеркала одне навпроти одного - у тому, що за спиною буде відображатись він. 

Якщо електрика у квартирі зникла у той момент, як ти ввімкнув світло - не роби різких рухів та не вмикай ліхтарик одразу. Затримай дихання і повільно відходь до дверей із квартири. Тільки після того, як ухопишся за дверну ручку можеш починати дихати та увімкнути ліхтарик. 

Не визирай у вікно, якщо чуєш дитячий сміх на вулиці посеред ночі. 

Не залишай прочинене вікно, коли лягаєш спати, якщо твоє ліжко видно через нього. Сіра людина із довгими павучими руками, може сприйняти це як запрошення. 

Не відповідай на дзвінки з незнайомих номерів після заходу сонця. Якщо ж таки зняв слухавку - не слухай що вони будуть тобі нашіптувати, та не дай їм почути звук твого дихання, це заохотить їх навідатись до тебе. Чемно відмов, що не можеш говорити, поклади слухавку та відключи телефон до ранку. 

Якщо в тебе є кіт і ти помічаєш, що він довго дивиться у порожній кут кімнати, постав туди склянку із молоком, якщо воно одразу прокисне та зіб’ється - тікай із квартири негайно. 

Якщо відчуваєш як твій кіт чи пес ліг тобі у ноги вночі - ніколи не тягнися рукою до нього, щоб погладити. Це може бути не твоя тварина, а той, хто не хоче, щоб ти його торкався. 

Вони не використовують дверних дзвінків, завжди тільки стукають у двері. Не підходь до дверей якщо хтось стукає у них після заходу сонця. 

Якщо відчуваєш, що ти не сам у квартирі, коли в ній нікого крім тебе то ні в якому разі не засинай. Прокинешся ти не вдома. Той, хто слідкує за тобою від народження забере тебе туди, де ти мав опинитися після смерті.

Якщо чуєш слабкий стукіт у шибку вночі - не визирай у вікно. Скоріше за все це не нічні метелики. 

Коли встаєш вночі ніколи не вмикай світло не постукавши по вимикачу чотири рази. Дай їм час сховатись. Вони тебе не відпустять якщо ти побачиш їхні білі, пласкі обличчя. 

            

Це всі поради які я можу тобі дати. Тепер ти знаєш правила і Вони теж знають про це. Тепер ти вже не зможеш уникнути відповідальності за їх невиконання.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Команда Еліс
Другий етап: Команда Геральта
Історія статусів

16/05/21 16:17: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/21 03:15: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/21 21:00: Грає в конкурсі • Другий етап
30/05/21 21:00: Фіналіст • Фінал