Секс

— А бабка точно не почує?

— Не почує, — впевнено, втім, пошепки відказала Катя.

Прохолодна рука повела крізь морок до потрібної кімнати. Маленькі вікна не пропускали навіть ті крихти світла, яким вдавалось пробитись крізь хмарне небо. Кілька разів довелось прощупати темряву пальцями на ногах, натикаючись на табурети чи стільці. Втім, жодний зойк не порушив гробову тишу. Все заради солодкої винагороди.

Дівчина зупинилась і притиснулась до Сашка, шукаючи його уста. Попри непомірне збудження, хлопчина відхилився.

— А двері, не зачинятимеш?

— Тут зроду не було дверей, — томно прошепотіла на вухо, — чекай, зараз затягну шторку.

За мить над дверним проходом об карниз гидко зашкряботіли алюмінієві кільця.

Вона підступила ззаду. Поцілувала в шию. Долоні з живота поволі попрямували донизу, кілька разів ковзнули по давно випнутим шортам, ніби вивчаючи форму. Тоді рука відтягнула резинку і пірнула всередину, охоплюючи настовбурчений член. Повільно заводила вгору і вниз. Тілом пішли дрижаки. Сашко вивільнився, щоб не кінчити.

Натомість, сам взявся за подругу. Не довго запрягаючи, зняв з неї футболку. Вона тим часом розстібнула ліфчик. Він припав до маленьких пружних грудей ротом, намагаючись повторювати облизування і чмокання, які бачив раніше у порнусі. Заразом потягнув щільно прилягаючі шорти донизу, вивільняючи м’які сідниці і легенький пушок на лобку.

Замість бажаного розслаблення Сашко ще сильніше збудився, аж горів від нетерплячки.

— Секунду, — знову відірвався від дівчини, нишпорячи кишенями, заодно позбуваючись і власного одягу.

Нарешті виудив заповітний презерватив, куплений ще перед Новим Роком, у сподіванні, що на тому гулянні щось обломиться. Через різні обставини не так сталось, як гадалось, але зараз таки настав його зоряний час. В темряві довго вовтузився з обгорткою, а коли та нарешті піддалась, не міг второпати, яким боком повернути, щоб не натягти навиворіт. Катя уважно спостерігала і це допомогло трохи відволіктись.

Переконавшись, що все гаразд, дівчина лягла на старе ліжко, розводячи ноги. Сашко підступив ближче і собі намагаючись примоститись. Стійки металевого ложа голосно заскреготіли. Проте Сашко вже не зважав. Від доторку до голого дівочого тіла все волосся стало дибки, у вухах дзижчало, внизу загрозливо пульсувало. Він молив, щоб перед кінцем хоча б встигнути ввійти. Від хвилювання всі потуги ставали схожі на безглузде тикання.

— Оууу, — вирвалось у Каті, коли хлопець таки втрапив у ціль, — чекай-чекай. Сухо. — Наслинила руку і завозила нею між ніг. — Давай, тіки помалу.

Цього разу втрапив швидше, але дівчина знову відсторонилась.

— Трясця, дуже сухо.

— Зажди, в мене має бути змазка. Я ж готувався, як не як. — Видобув тюбик і вичавив подрузі на руку. — З Китаю, світиться в темряві.

Маса ледь відсвічувала зеленавим.

Вона старанно намастила себе і поводила по хлопцю.

— О, гріє, — мовив він, лягаючи на Катю. — Може з перцем.

Цього разу член пішов значно легше. В обох одночасно вирвався протяжний вдоволений стогін. Сашко, відчуваючи тугу розпашілу плоть зарухався інтенсивніше, передчуваючи швидку розрядку. Він виляв тазом, все сильніше втискаючи дівчину у перину. Перед очима розсипались зірки, вуха заклало. Хлопець геть не зважав на стукіт і грюкіт ліжка, на гучні стогони дівчини. Він невпинно довбав, з усіх сил намагаючись ще на мить відтягнути вибух. Але жар все наростав, заливаючи очі солоним потом. Тіло схопив спазм, сперма виплюснулась, здавалось, розриваючи член, як вибух зносить верхівку вулкану.

Сашко продовжував соватись, але млость спадала. Це був швидкий спуск з небес на землю, у реальність. Насолоду потрохи витісняв біль, член добряче пік, конвульсивно ковзаючи піхвою. Пристрасні стогони дівчини зараз звучали зовсім інакше. Точно як крик — хрипкий і болючий. Вона била його в груди, намагаючись скинути. З кожною секундою, коли поверталась свідомість, біль наростав і ставав всеосяжнішим, розливався пахом і животом, різав плоть тупим ножем. Хлопчина відсахнувся і вийшов з неї, не спроможний терпіти.

Дівчина продовжувала дико верещати, хвицяючи ногами і руками.

Позаду почувся скрегіт кілець. У кімнаті засвітилось. Стара глипала на парочку переляканими очима. Сашко колінами потопав у калюжі крові. Дівчина вже ледь здригалась. Між ногами замість гарної акуратної піхви зяяла велика діра. Криваві краї булькали і пожирали плоть, все розростаючись і розростаючись, місцями оголюючи кістки. Замість члена пінилось криваве місиво, разом з органом, поступово розчиняючи глузд і свідомість.

Він в останнє глянув на Катю — навіть зараз вона залишалась найгарнішою дівчиною в світі — спробував щось сказати наостанок, але мовчки впав головою у піхву.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Команда Еліс
Історія статусів

16/05/21 04:31: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/21 03:15: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/21 21:00: Грає в конкурсі • Другий етап
30/05/21 21:00: Вибув з конкурсу • Другий етап