Джонні

Єдине, що я відчуваю - холод. Пекучий холод, від якого горять пальці і судомить зуби. Напевно, це пекло.

Не можу рухатися. Все тіло - шмат криги.

Намагаюся порухати ногою. М'язи отримують сигнал, але не реагують.

Відчуття трохи схоже на сонний параліч. Кусаю губу, аби прокинутися. Боляче. Не сплю.

Спрямовую всі зусилля, аби розплющити очі. Повіки ніби зроблені зі свинцю. Вдалося. Але... Суцільна темрява. Не бачу нічого. Осліп?

Кліпаю кілька разів. Не відчуваю жодної різниці між тим, коли очі заплющені і розплющені... Від цього всередині зростає напруга.

Тиша нестерпно тисне на барабанні перетинки.

Пробую витиснути з себе звук. Не виходить.

Починаю відчувати ліву руку. Згинаю палець. Долоню прошиває біль. Він підіймається до шиї. Тілом розливається гаряч. враження таке, наче венами тече лава. .

Починаю відчувати праву руку. Рухаю зап'ястям. Боляче. Але я продовжую. Стискаю та розтискаю кулаки. Лавообіг пришвидшується.

В голові починає гудіти. Нестерпно тихо.

Ідея.

Ледве підводжу руки.

Плескаю долонями. Звук гучний, але короткий, ніби обірваний.

Ковтаю слину. В роті сухо. Ще раз пробую видобути звук. Набираю повітря в легені.

Гукаю. "Ееееее". Враження таке, ніби я в звукопоглинаючій коробці.

Ніякого відлуння. Горло палає від зусилля.

Шурхіт. Тихий писк.

Хто там?


Я лежу на чомусь м'якому, але дуже горбистому.

Починаю обмацувати те, на чім лежу.

Відмерзлі пальці майже нічого не відчувають. Матеріал, схожий на резину. Це щось м'яке і пружне.

Дивні форми. Вивчаю поверхню повільно обмацуючи.

Раптом пальці натрапляють на щось вологе і опукле. Схоже на...

З жахом усвідомлюю. Я лежу на тілах. Ці неприродні горбки - це людські тіла. З горла виривається тихе кавкання. Я усвідомив, що не відчуваю запаху.

Разом з усвідомленням венами розливається благодатне тепло нового викиду адреналіну. Починаю відчувати ноги. Повільно сідаю. Намагаюся не думати, на що спираюся. Щось тепле і слизьке торкається моєї шиї. Затамовую подих. Чую, наче шелест:

-Дшшоооннніі.

Він давно чекав на мене. Це з його млості я вцілів. Тільки разом ми зможемо знову жити. Він ніколи б не вибрався звідси самотужки. Ми домовились. Я дозволив йому зігріти мене. Холоду і болю більше немає. Тепер ми разом.


Голод. Єдине, що залишилося - голод.

Кисло-сололкавий запах спокушає.

Я давно вже не я. Кусаю ще один шмат. Мої зуби трохи змінили форму. Ними тепер зручно шматувати. Довгим і міцним кігтем я розтинаю шкіру. Не люблю її. Знімаю, як плівку, і залишається тільки підсушена плоть.

Найсмачніші - литки.

Мій зір покращився. Тепер я чітко бачу форму стін. Скоро я виберусь звідси. Хочеться чогось свіжого. Але моє перетворення ще не завершилося.

Він сказав, що я маю доїсти все.

Він сказав, що не можна марнувати ресурси. Кожен шмат м'яса має бути поглинуто. А кістки я маю віддавати йому. І голови. Обов'язково голови. Ті, які цілі. Побиті голови його не цікавлять.

Добре, що язики теж мої. Вони на другому місці, після литок.

Їх залишилося не більше 10.

Ці нижні були вологими. Мені подобається, як легко м'язи відстають від кісток. Нутрощі треба складати в куточок. Він має на них окремі плани. Але якщо я хочу, то можу їх їсти. Я обираю найкраще з кожного.


Я повільно розправляю крила. Вони шурхотять, як пластикові пакети. Він дивиться на них своїми жовтими очицями і схвально киває. Я широко відкриваю пащу. Перетворення закінчилося. Нарешті ми разом і готові повертатися.

Крила болять і ниють. Між перетинками пече. Вони ще дуже чутливі. Але він обіцяє, що дискомфорт зникне після першої свіжої крові. Ми чекаємо, поки трохи стемніє. Наші очі надто чутливі до денного світла.

Скоро.

Ми знову зверху. Автомат тисне на складені крила. Беззвучно підходимо до них.

- Діду, коли там я заступаю?

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

15/05/21 02:36: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/21 03:15: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/21 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап