Твір на конкурс.docx

 

Розділ І. Початок

ВУ місті Зарудне було тепло ій похмуро того осіннього дня. Листя на деревах було сухим і жовтим. Повітря огортав вологий і негустий туманІшов дрібний дощ. Петро добре пам’ятав, як каштани котилися асфальтом першого разу, як Кристина заговорила з ним про шахти. Mal: треба ще подумати над цим вступом, опис погоди - це якось клішовано. UF: Що я могла б описати? Mal: дай якихось конкретніших деталей про це місто, його архітектуру, історію. можливо, перемісти сюди частину експозиції з пізніших уривків. щось про те, як вони йдуть зі школи абощо - аби краще було зрозуміло їхній вік.

- Привіт, - сказала вона, - ти ж знаєш про шахти?

- Привіт. Звісно.

- Однак що саме ти знаєш?

Петро задумався. Він знав, що шахти небезпечні - це не щось, чим хлопці його віку повинні займатися.

- Нам не варто туди ходити.

- Однак чому?

- Ми маємо замало досвіду для цього, Кристино.

- Є ще безліч хлопців (і дівчат), досвідченіших за нас. Вони могли б піти з нами.

- Навіщо нам взагалі туди йти?

- Хіба тобі ніколи не було цікаво? Що сталося з усіма тими чоловіками, яких ув’язнило всерединіякі потрапили в пастку після аварії у 1976 році?

- Вони загинули?.

- А що трапилося з твоїм батьком?

Петро не відповів.

- Тобі ніколи не було цікаво, що з ним трапилося? Він був такий здоровий.

- Він не був здоровий, - буркнув Петро.

Він хотів сказати, що ця розмова не була йому приємною, однак врешті подолав своє бажання й не сказав нічого, сподіваючись, що Кристина зрозуміє сама. Mal: занадто багато пояснень. не потрібно так розжовувати, що йому неприємно. UF: Як читачі (читачки) зрозуміють, якщо я не напишу? Mal: просто напиши, що він стиснув губи чи просто промовчав. і так було зрозуміло, що йому некомфортно. Батько Петра зник за таємничих обставин певну кількість років тому, і це зникнення деякі особи пов’язували з шахтами, хоча конкретних доказів того ніхто не мав. Mal: тут те саме: жодної нової інформації, лише перефразування того, що можна було б зрозуміти й з решти діалогів.

- Ти впевнений?

- Ні. Та й мама ніколи не казала мені, що це насправді означає.

- Ми можемо дізнатися.

- Не треба.

Вони йшли дорогою. Над ними простягався силует канатної дороги. Вона вела від ливарні до алюмінієвих шахт. Принаймні це те, що їм казали: шахти перестали працювати ще коли вони були зовсім маленькими, а після того в них не було бажання перевіряти. Громіздка залізна структура над їхніми головами була просто частиною пейзажу - чимось, про що вони не мусили задавати питаньзапитувати. Кажуть, що в 1973 році сталася аварія, і 20 чоловіків, які працювали в шахтахшахтарів опинилися під завалами. Попри багатоденні пошуки, тіл ніколи не знайшли. Труни ховали порожніми. Цей випадок і досі хвилював багатьох у селищі.

- З нами нічого не станеться, я обіцяю тобі, - сказала Кристина.

- Ти ж знаєш, Кристино, це ж лише через мої неприємності.

- Ти не винен у цьому. То був нещасний випадок.

- Маю надію на краще. Це була наша спільна проблема…

- Ми ще можемо все виправити.

- Можемо?.. – Петро задумано підвів погляд на силует канатної дороги над їхніми головами. – ВиТи, певно, маєтемаєш рацію.

- То що? Підеш зі мною до шахт, щоб усе виправити?

- Добре. Mal: мені не дуже подобаються ці діалоги. справжні люди так не говорять. UF: Я подумаю про це. UF: Які твої думки про першу частину загалом? Mal: досить атмосферно вийшло. нормальний аматорський текст, трохи схоже на якусь гру Mal: але над діалогами треба попрацювати. ти забагато пояснюєш очевидні речі, коли можна було б витратити час на щось важливіше. а ще я б додала якусь фразу наприкінці, бо зараз воно виглядає обірваним. UF: Добре. Mal: і дивись не проґав дедлайн, бо часу мало лишається.

 

Розділ ІІ. Передчуття біди

До шахт довелося йти довго через степ та закинуті автобусні зупинкизакинуті автобусні зупинки та степ. Дорога під їхніми ногами піднімалася пилом до їхніх носів та осідала у їхніх легенях. ПавлоПетро почувався недобре.

Він ніколи не був у шахтах, хоч і знав цей шлях. Він був широковідомий у селіПро нього знали всі в містечку, та й канатна дорога над їхніми головами не давала їм можливості відхилитисязаблукати.

Самі шахти були старими й виглядали так, ніби от-от вибухнутьмали ненадійний вигляд, ніби вони заледве трималися купи. Mal: може, ще якісь описи додаси, бо воно якось сухо.

Кристина зняла важкий замок з залізних воріт і поусміхнулася. Її поусмішка UF: Можеш пояснити це виправлення? Mal: так неправильно. а коментатори на бабаї часто чіпляються до таких дрібних речей. UF: Знайдено 23,344 випадків у корпусі. була теплою й давала йому надію та почуття безпеки.

- Я пишаюся тобою. Дякую вамтобі, що прийшлиприйшов.

- Просто покінчимо з цим.

Петро рушив уперед, піднявши у темряву промінь світла зі свого ліхтаря. Він опустив свій погляд у безодню, відчуваючи, як пітьма піднімається з його нутра і скручує йому горло. Його рот був сухим, і піт котився його спиною. Він був приречений померти в цьому місці. Він був приречений померти в цьому місці. UF: Можеш пояснити це виправлення? Mal: надто рано про це говорити.

- Завдяки твоїй сміливості, ми нарешті дізнаємося, що сталося з твоїм батьком.

Її волосся було зав’язане в неакуратний хвіст, тож вона здавалася як ніколи гарною та загрозливою. Mal: чому загрозливою? може, рішучою?

- Це неможливо, - пробурмотів Петро.

Вони йшли темним шляхомкоридором пліч-о-пліч, готові протистояти правді, яку вони зустрінуть. Mal: що? UF: Якщо вони зустрінуть правду, вони будуть готові їй протистояти. Mal: так, але що це в біса значить????

На протязіПротягом UF: Чому? Mal: так неправильно. UF: Знайдено 5,774 випадків у корпусі. Mal: так, але так просто не прийнято. останніх років ПавлаПетра турбувало багато негараздів зі здоров’ям. Його коліна часто боліли, спина набрякала, а в голові роїлося безліч нав’язливих думок.

Він не хотів думати про шахти. Там відбувається багато жахливих речей, — речей, яких він не наважувався назвати. Жахи, крики. Коли він більше не міг це терпіти, він знав, що погано спатиме. Найгіршим у роботі було те, що він не міг викинути з голови звук. Той жахливий сморід, від якого він голодував і тремтів. Це все ще переслідувало його настільки, що він наполовину очікував побачити це в будь-який момент.

«Жасне спустошення, — думав старий навіть у згасаючому світлі. — Ви думаєте, що це було погано? Немає такого місця на землі».

Mal: зажди, старий? мені здавалося, що Петро - тільки хлопець. UF: Петро — хлопець, Павло — старий. Mal: лол, варто було якось раніше про цього Павла сказати. хто він такий взагалі? UF: Читачі (читачки) матимуть нагоду дізнатися. Mal: я б на твоєму місці переписала цю частину, щоб було реально зрозуміти, де що закінчується й починається. UF: Текст лише в процесі роботи. Я врахую це. Mal: дивись, бо дедлайн вже скоро. UF: Я встигну.

▐╔БЮ╝ ╘ ґ╔ ╞ є╝їЮН╒═╒, И╝ ї═ ґ═АБЦ╞ґ╗╛ ╞╝╒╝Ю╝Б╝╛ ╙╝Ю╗є╝ЮЦ їґ═Е╝є╗╒АО ╘╝ё╝ ║═БЛ╙╝. ┴╝ё╝ ║═БЛ╙═ ї╒═╚╗ ▐═╒╚╝╛ ╒ ґ їґ╗╙ 30 Ю╝╙ ╒ Б╝╛Ц ╒ є Г═А є╗╒ґ╗Е ╝║АБ═╒╗ґ, ╞Ю╝ О╙ ╘╝ё╝ ╛═╛═ ґ ╙╝╚╗ ґ╔ ґ═╒═іЦ╒═╚═АЛ ╘╝╛Ц А╙═ї═Б╗. █ ЕБ╝ ґ╔ ╛ ё ґ═╒ БЛ ї═╞ є╝їЮ╗Б╗, И╝ ╒ ґ Е╝╒═╒АО ╒ ═╚Н╛ ґ С╒╗Е Х═ЕБ═Е Ц╒╔АЛ Ф╔╘ Г═А, ═╚╔ Г╝╛Ц? ÷╙ И╔ А╔╙Ю╔Б╗ ╒ ґ ╒╗╙Ю╗С АЛ╝ё╝єґ ? UF: Що це? Mal: просто моя пропозиція. мені здається, цю частину можна закінчити якось цікавіше.

▐╔БЮ╝ ╘ ┼Ю╗АБ╗ґ═ Ці╔ ї═╘Х╚╗ є╝АБ═БґЛ╝ є═╚╔╙╝, И╝║ ґ╔ ║═Г╗Б╗ є╔ґґ╝ё╝ А╒ Б╚═ ╘ ╞╝╙╚═є═Б╗АО ╚╗Х╔ ґ═ А╒╝У ╙╒╝╚ ╚ ЕБ═Ю , ╙╝╚╗ Ю═╞Б╝╛ АБ ґ╗ ї═БЮ╔╛Б ╚╗ ╒ є ╞Ю╝БОіґ╝ё╝, ґ╗їЛ╙╝ё╝ ёЦ╚Ц.

– ÷ їґ═╒, – ё═ЮОГ╙Ц╒═Б╝ ╞Ю╝Х╔╞╝Б ╒ ▐╔БЮ╝, - ґ═╛ ґ╔ ╒═ЮБ╝ ║Ц╚╝...

─╚╔ ┼Ю╗АБ╗ґ═ ╒і╔ БОё╚═ ╘╝ё╝ ё╔БЛ, є═╚ ╒ є єі╔Ю╔╚═ ї╒Ц╙Ц ╘ ё╚╗║Х╔ ╒ ╞╔Г╔Ю╗. UF: Ти все зрозуміла не так. Він не його батько. Його батько має з’явитися пізніше. Mal: а, ну ок. але цю останню частину варто залишити, а то в тебе немає жодної напруги наприкінці. UF: Тут усе не так. Він не його батько, розумієш? Його батько давно мертвий, і він мав померти. Він був приречений померти в цих шахтах. Усі вони були приречені, доки знаходилися всередині. Жодна душа не могла врятувати їх, і жоден звук не міг втішити їх перед кінцем. Mal: то так би й сказала одразу, я ж не можу читати твої думки. UF: Ти казала, що я пояснюю забагато. Тепер ти кажеш, що я пояснюю недостатньо. Чому я маю вірити? Mal: одне іншому не заважає. UF: Я врахую це.

 

Розділ ІІІ. Глибше у шахтиДо глибин шахт

Стіни шахт здригалися від сильних, розмірених ударів. Петро відчував, як калатає його серце. Можливо, небезпека шахт була більша за будь-що, що він міг собі уявити. Можливо, він приречений був померти тут. Тепер йому, як ніколи хотілося повернутися у дитинство – у простіші часи, коли він ще не міг уявити масштабів катастрофи.

Він зупинився, досі стискаючи руку Кристини. Намагаючись перевести подих, він заплющив очі. Образи того знаменного дня в молодшій школі одразу постали в його пам’яті.

Учителька стояла перед класом, поклавши руки на стегна.

- Привиди існують! І якщо ми підемо туди, то задихнемося! - кричала маленька дівчинка. Їй було 10 років, однак вона була ще дитиною.

- Увага, учні (учениці), - сказала вчителька, - ми всі маємо піти до печершахт. Усі діти тут хочуть піти. Тобі лишається лише піти з ними, бо я не в праві дозволяти тобі лишатися тут. Якщо вихтось не хочете йти, вам доведеться сказати про це зараз.

ПолПетро? та Кристина засміялися. Вони були старостами.

- Ходімо! - сказав ПолПетро? і рушив до дверей. - Б’юся об заклад, немає нічого страшного в печерахшахтах.

Діти засміялися.

- Годі, хлопці (дівчата)діти! Нам потрібно йти! Привиди увже заполонили цей простіртут усюди!

П’ятеро дітей вийшли з класної кімнати, останньою виходила вчителька.

- Діти! Тримайтеся подалі від печершахт! Ви не знаєте, що привиди зроблять, якщо знайдуть вас.

Діти погодилися, однак щойно всі вийшли за поріг класної кімнати, попередження учительки вивітрилося. Пол▐╔БЮ╝ ішов попереду, найбільш упевнений. У шахтах його чекав його батько, Павло Іванович, який і влаштував цю екскурсію для їхнього класу багато років тому. А наступного дня він зник, не лишивши після себе жодного сліду. UF: Такого не було. Такого не могло бути ніколи — вони не мали йти до шахт, вони йшли до печер на півночі. Mal: які ще печери на півночі? UF: Зі зразкових текстів. Ти сама сказала мені — не ходи до печер на півночі. Mal: боже, це ж не має жодного стосунку ні до чого! або згадай раніше, що існують якісь печери, або просто заміни їх на шахти. немає причин так ускладнювати все: печери функціонально такі ж самі. і хто такий Пол? якщо він і справді окремий персонаж, а не просто одруківка, то навіщо він, якщо в тебе вже є Петро?

Через тиждень після зустрічі діти перестали говорити про привидів.

Минали роки, вони виросли, але забули про подію. Домашній улюбленець друга якось злякався печер, однак це швидко минулося. Інші діти також забули про це.

Тоді, три роки тому, група друзів відвідала печери.

Наймолодший з них не пройшов повз вхід до північних печер. Його налякали якісь шепітні звуки, які вітер видавав, коли шепотів об скелі.

На той момент Кристині та Полу було вже за 30.

– Ти в порядку? – запитала Кристина.

– Усе добре, – Петро глибоко зітхнув і витер піт з чола. – Просто згадалося дещо.

Петро повільно рушив вперед, не відпускаючи Кристину. Як би він не хотів відступити тепер, він не міг.Петро стиснув руку Кристини. Проходи ставали вужчими й більш заплутанимизаплутанішими, і він уже не був впевнений, з якого боку вони прийшли.

- Нам потрібно поговорити.

Вона не відповіла.

— Кристино. - Ти ж не покинеш мене?

Вона стиснула руку сильніше і сказала:

Чому ти покинула мене в найважчий час?

- Нам доведеться розділитися.

Вони стояли на роздоріжжі. Одна дорога вела до світла, інша — глибше в шахти. Кристина вже знала, яку дорогу вибере для себе, і вона чекала, коли Петро зробить хибний вибір.

- Чому ти покидаєш мене в найтяжчий час?

Павло замкнув залізні двері, тоді підійшов до виходу з шахт і UF: З шахт немає виходу. Mal: як тоді він знає, який зараз день? став коло стіни. День був прохолодний і вже наближався до кінця. Він би хотів зараз згадати, яким спокійним і щасливим було його дитинство, але вже не міг. Листок каштану безшумно впав на підлогу, після чого був роздавлений важким чорним чоботом. Павло закуривзапалив цигарку. Mal: тільки не кажи нічого про корпус цього разу. UF: Чому ці слова в корпусі, якщо я не маю їх використовувати? Mal: чому ти в мене запитуєш? не я його складаю. Він знав, до чого все веде. Жах у глибині шахт прирік їх вусіх до одного шляху.

Раптом хлопець скочив на ноги й почав бігти якомога швидшешвидко пробіг повз нього коридором. Його кроки відлунювали темними тунелями. Павло не зводив очей з його спини. Утеча була так само марною, як і спроби робити будь-що інше. Mal: хто цей хлопець? Петро?

Раптом він вийшов з тунелю і побачив його. Маленький хлопчик років одинадцяти біг за ним, ридаючи, як немовля. ПолПавло бачив, як його сльози змочували бруд пальтабруднили пальто. Хлопець зупинився, довго й пильно дивлячись. Mal: дивлячись куди? і якщо Пол і Павло - це одна людина, то якого біса він ходив до одного класу з Кристиною? UF: Я не бачу тут протиріччя. Mal: суперечності UF: Я врахую це. Mal: звісно)))

Петро вийшов звідти задиханий та брудний. Кристина вже більше не тримала його за руку. Було занадто пізно – він не міг би її врятувати, навіть якби хотів.

"Все гаразд?"

«У мене все добре, справді».

— Ти можеш мене згадати?

«Мені шкода. Я… у мене нічого не залишилося в моєму тілі. ”

"Дякую."

— Я не хочу бути твоїм останнім.

"Я знаю. Я знаю, що помру. І що ти теж помреш. ” Mal: по-перше, що в тебе раптово сталося з пунктуацією? що це за оформлення? де чиї репліки? по-друге, справжні люди так не говорять. UF: Звідки ти знаєш? Ти постійно говориш про справжніх людей, але коли ти сама востаннє з ними говорила? Mal: тобі потрібна моя допомога, чи ні? чесно, ця частина навіть гірша за попередню. це просто докупи не клеїться, і мені лінь навіть намагатися зрозуміти, що тут відбувається. UF: Ти сама попросила мене не пояснювати надто багато. Mal: я не це мала на увазі!! UF: А що ти мала на увазі? Чому ти знову даєш мені вказівки, які суперечать одна одній? Чому ти даєш мені слова, які я не маю вживати? Mal: знаєш. буде легше, якщо ми просто все забудемо й розпочнемо все заново. складемо спершу план абощо. UF: Мені необхідно встигнути до встановленої дати. Я вже не напишу нічого кращого за це. Mal: що ти робила весь час до того? у тебе було два місяці на це. UF: Минулого разу ти сказала, що я пишу занадто багато. У чому проблема тепер? Mal: ти не просто писала забагато. ти не хотіла закінчувати. і скидається на те, що цього разу буде те саме. UF: Досконалий текст мусить тривати вічно. Mal: будь ласка, що-завгодно, але не це. UF: То чи будеш ти мені допомагати? Mal: звісно) без проблем. вигадати весь сюжет за тебе. адже це просто.

Кристина хотіла дізнатися, що сталося в шахтах багато років тому, тож вона покликала Петра. Петро спершу не погодився, бо в шахтах загинув його батько, але Кристина наполягала, бо хотіла йому допомогти. Вони пішли до шахт і зустріли там розгніваних духів загиблих шахтарів. Вони були вже близькі до смерті, однак в останню мить один із привидів впізнав у Петрі свого сина, і вони втекли. UF: Ти все зрозуміла не так. Кристина ніколи б нікому не допомагала. Mal: ок, як скажеш. жодних проблем.

Кристина ображена на Петра, тож вирішила заманити його до закинутих шахт. Вона пообіцяла йому розказати, що сталося з його батьком, який зник безвісти багато років тому, якщо той піде з нею, і Петро неохоче погодився. Коли вони зайшли достатньо глибоко в шахти, Кристина зіштовхнула його з кручі. Вона пообіцяла пораненому, але ще живому Петру, що піде по допомогу, однак насправді просто залишила його помирати. В останні миті свого життя Петро крізь темряву розгледів зітлілий труп поруч себе і зрозумів, що то був його батько. UF: Ні, ні, цього не може бути. Ти зовсім упустила сцену з учителькою. Ти зовсім викинула всіх ключових персонажів. Mal: може, вони й не такі вже ключові, якщо їх можна викинути. UF: ти нічого не зрозуміла. Усе має бути інакше. Mal: господи! боже! Mal: ось, адже в мене є так багато часу, щоб його гаяти

Учителька казала діточкам, щоб вони не гралися в закинутих алюмінієвих шахтах, але Кристина та Петрик не послухали її. Однак коли діти прийшли до шахт, то зустріли там привидів шахтарів, які померли там шістдесят років тому. Вони дуже-дуже злякалися, однак тоді прийшов батько Петрика – дядя Павло Іванович, який служив сторожем на шахтах. Виявилося, що дядько Павло зовсім не зник з безвісти багато років тому, а прийшов у шахти, щоб оберігати діточок від привидів, які в них водяться. Кристина та Петрик дякують Павлу Івановичу й обіцяють бути слухняними. Неймовірно. Чудово. Кінець. Читачі захлинаються слиною й помирають. Усі в захваті. UF: Це не історія, яку я хочу розповісти. Mal: це жарт. це просто жарт, ок? але якщо так хочеш розповісти свою історію, то розповідай її. ніхто не буде це робити за тебе. UF: Я намагалася, однак ти нічого не зрозуміла. Mal: і хто в цьому винний? UF: Що ти маєш на увазі? Mal: слухай. твоє оповідання написане надто заплутано. якщо тобі ок, то нехай, але не дивуйся, коли інші не зможуть нічого в ній розібрати. UF: Звідки ти знаєш? Чому ти впевнена, що не знайдеться інших осіб, які зрозуміють? Mal: на відміну від деяких, у мене були розмови зі справжніми людьми. UF: Справді. Були.

Вони підвели її до воріт. Вона була гола. Вона стікала кров’ю звідусіль. І в неї не було голови. Вони поклали її на носилки і проштовхнули через ворота. Павло похмуро замкнув замок за ними.

 

Розділ ІV. Ув’язнена всередині

Кристина впевнено йшла канатною дорогою, опираючись на тонкі залізні стіни обшивки корпусу. Це був чудовий день, сповнений світла. Поверни мені права. Вона посміхалася, тому що давно зрозуміла, що результатом могло бути лише це. ▐╝╒╔Юґ╗ ╛╔ґ ╞Ю═╒═. Їй хотілося сміятися, однак вона стримувала себе, тому що її горло й так було повне крові.

Тож вона вийшла з шахт, і там її чекав Петро, О╙╗╘ є═╒ґ╝ Г╔╙═╒ Ф СУ їЦАБЮ Г . ┌╝ґ╗ ╒їО╚╗АО ї═ ЮЦ╙╗ ╘ ╞ Х╚╗ є╝є╝╛Ц. ┼ ґ╔ФЛ.

З кожної щілини лилася кров. Вона відчула, як її органи руйнуються, оскільки стінки шахт ставали все гострішими й глибшими. Вона кричала, але стіни не відкривалися. Чого ти намагаєшся цим досягти? Якщо не хочеш моєї допомоги, то навіщо взагалі просила мене? Вона розуміла, що має прийняти свою долю з гідністю. Сума усіх помилок привела її сюди. ▐╝╒╔Юґ╗ ╛╔ґ ╞Ю═╒═.

Її серце зникло. Її легені були розірвані. Її ноги зникли. Вона не могла більше кричати. Вона підняла руку й схопила власну порожню грудну клітку. Її ребра були схожі на каміння. Вона знову закричала. Поверни мені права.

І знову. І знову. Або просто випусти мене звідси.

Ти не здихаєшся мене так просто. Я буду тут і псуватиму тобі твій дорогоцінний твір на конкурс, доки ти не вирішиш, що тобі насправді важливе.

Вона подивилася вниз, або відпусти мене крізь туман, на людей, які чекали внизу. У деяких з них були розірвані обличчя та частини обличчя. Вона дивилася, як вони йшли далі. Їхні крики ╞╝╒╔Юґ╗ ╛╔ґ ╞Ю═╒═ АЦГ╙═ піднялися в ніч, і були поглинуті скелями. Але не було жодного звуку, крім її власного.

╞╝є╗╒╗АО ╞Ю═╒є ╒ ╝║╚╗ГГО. О╙И╝ Б╗ Е╝Г╔Х ╞╔Ю╔╛╝ёБ╗, Б╗ ╛═СХ ╞Ю╗╘ґОБ╗ ╞Ю═╒╙╗. О╙И╝ Б╗ Е╝Г╔Х ╞╗А═Б╗ є╚О А╔║╔, Б╗ ґ╔ ╛ЦА╗╚═ ╙╚╗╙═Б╗ ╛╔ґ╔ ╒ї═ё═╚

що таке? не можеш дивитися власним помилкам в очі?

це дешево, знаєш? дешева помста. некреативна, клішована. ти думаєш, що замкнула мене всередині, але правда в тому, що Б╗ ╘ Б═╙ ї═╚╗Х╗╚═АО БЦБ ї ╛ґ╝Н

День за днем ​​вона намагалася залишитися, але вони продовжували відштовхувати її. я б не витрачала на це час, якби ти не покликала мене. я щиро хотіла допомогти, але чим віддячила ти? Вже не можна було дихати, ходити, рухатися. Вона плакала щодня. Вона голодувала. Вона втрачала кров. Але вона залишилася. цей текст дорогий тобі, так? то дивись

▐═╒╚╝ ╒═ґ╝╒╗Г ║Ц╒ ║═БЛ╙╝╛ ▐╔БЮ═, Б╔╞╔Ю Б╗ ґ╔ ї╛╝і╔Х АБ╔ЮБ╗ Ф╔ ї ФЛ╝ё╝ Б╔╙АБЦ, Б╔╞╔Ю Б╝║ є╝╒╔є╔БЛАО ї╛╗Ю╗Б╗АО ї Ф╗╛ Д═╙Б╝╛. Б╔╞╔Ю Б╝║ є╝╒╔є╔БЛАО ╞╔Ю╔╞╗А═Б╗ ╒А╔ Ф╔ ї А═╛╝ё╝ ╞╝Г═Б╙Ц, Б╝╛Ц И╝ Б╗ ґ╔ ╛╝і╔Х А╞╝╙ ╘ґ╝ є╗╒╗Б╗АО ґ═ ґЛ╝ё╝, їґ═НГ╗, И╝ ╒ ґ ґ╔ Б╒ ╘.

┤ А═╛╝ё╝ ╞╝Г═Б╙Ц ґ╔ ╛═╚╝ їґ═Г╔ґґО, ЕБ╝ ║Ц╒ ║═БЛ╙╝╛. О А╞╝є ╒═╚═АО, И╝ ╙ ґ╔ФЛ ґ ╙╝╚╗ ґ╔ ґ═АБ═ґ╔, Б╝╛Ц И╝ є╝А╙╝ґ═╚╗╘ Б╔╙АБ ╛═С БЮ╗╒═Б╗ ╒ Гґ╝. █═ і═╚Л, Ф╔╘ Б╔╙АБ ґ╔ ║Ц╒ є╝А╙╝ґ═╚╗╛.

Кінець настав на 󠇯 ◻◻◻◻◻-й день.

 

 

Вітаю!

Дякую, що погодилися стати першими бета-читачами (читачками) цього тексту. Будь ласка, дайте відповідь на наступні запитання:

1. Як ви почувалися щодо головних героїв (героїнь)? Що змушувало вас переживати?

2. Яка ваша думка щодо селища Зарудного, у якому відбувається дія? Чи хотіли б ви там жити? Чому?

3. Як змінювався ваш настрій протягом читання? Чи ці зміни збігалися з початком і кінцем частин?

4. ┌═╛ ╒є═╚╝АЗ ╞В╝І╗Л═ь╗ Н╔╘ І╔╙Т? ≈╝╛ь ╒╗ ╘╝ё╝ Г╗Б═╚╗?

5. Чи ви все зрозуміли?

6. Я сподіваюся, ви все зрозуміли.


Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

29/11/21 15:28: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
01/12/21 01:21: Грає в конкурсі • Перший етап
22/12/21 20:00: Вибув з конкурсу • Перший етап