Перехрестя Темряви

конкурс ілюстрацій

Правила


Умови прийому

  1. На конкурс приймаються ілюстрації у форматі jpg, jpeg та png, розмір файлу має бути не більше 15 MB.
  2. Ілюстрації мають бути оригінальними, створеними за мотивами одного з десяти фінальних творів, в жанрі темного фентезі.

  3. Автор, що бажає взяти участь у конкурсі, авторизується на конкурсній площадці через свій акаунт на сайті «Бабай».
  4. Бути підписаним на instagram Wacom в Україні (instagram.com/wacomukraine) та написати в особисті «Привіт від Бабая».

  5. Від одного автора приймається не більше двох ілюстрацій.
  6. Заборонено використовувати генератори зображень.
  7. Ілюстрації, що були опубліковані в мережі, а також ті, що є частинами інших ілюстрацій, дискваліфікуються.

Особливості та порядок проведення конкурсу

  1. Ілюстрації надсилаються через спеціальну форму: на головній сторінці конкурсу у блоці «Доступні дії» доступна кнопка «Надіслати».
  2. Переглядати статуси надісланих ілюстрацій можна у списку власних ілюстрацій, що відображається на головній сторінці конкурсу.
  3. Система голосування гібридна: 4 судді, художники та всі автори конкурсу оповідань «Перехрестя Темряви».

Голосування

  1. Суддям, учасникам конкурсу оповідань «Перехрестя Темряви» та художникам нараховуються голоси, які вони можуть використати для голосування.
  2. Участь в голосуванні за бажанням, також не обов’язково витрачати всі бали.
  3. Не можна голосувати за свою ілюстрацію та ілюстрації до своїх творів.
  4. Порядок нарахування балів та ліміти використання для однієї ілюстрації:
    Судді — 200, діапазон: 1-15;
    Художники — 70, діапазон: 1-5;
    Учасники «Перехрестя Темряви», в залежності від етапу до якого дійшли:
    • Фінал — 70, діапазон: 1-5;
    • Другий етап — 55, діапазон: 1-5;
    • Перший етап — 35, діапазон: 1-5.
  5. Якщо ви брали участь в конкурсі оповідань «Перехрестя Темряви» та як художник в цьому конкурсі, то бали не сумуються, а нараховуються як художнику.
  6. У випадку рівної кількості балів перевагу мають ті ілюстрації, в яких вищий середній бал оцінок.

Терміни

Прийом ілюстрацій — з 23 грудня (21:00) 2023 року до 23 січня (20:59) 2024 року
Голосування — з 23 січня (21:00) до 31 січня (20:59) 2024 року
Оголошення результатів — 31 січня 2024 року.

! Терміни можуть бути скориговані в процесі, якщо на те буде потреба (наприклад, якщо судді та автори раніше впораються з голосуванням).

Призовий фонд

1 місце — Графічний платшет Wacom Intuos S Pistachio
2 місце — Публікація ілюстрації у фензіні «Бабай 3»
3 місце – Стаття про автора на сайті «Бабай» з галереєю робіт

Ілюстрації учасників конкурсу (незалежно від зайнятого місця) будуть розглянуті на предмет включення до подальших збірок та фензінів Бабая, співпраці в різних мистецьких проєктах.

Також не забувайте про можливість засвітитися в горор-тусовці і зарекомендувати себе для подальшої співпраці.

Скарги, апеляції, інквізиція

  1. Всі скарги уважно розглядаються адміністрацією. Будь-які випадки, котрі ви вважаєте порушенням правил конкурсу чи ваших особистих інтересів, ви маєте право оскаржити до адміністрації, проте останнє слово — за нами.
  2. У випадку, якщо правила конкурсу не передбачають розв’язання певної ситуації, адміністрація залишає за собою право вчинити на свій розсуд, враховуючи принципи розумності й об’єктивності.
  3. Злісних коментаторів, анархістів, людей, що будуть вчити адміністрацію проводити конкурс та інших шкідників видаляємо за власним баченням.

Хай переможе найсильніший!