Поділитися

 (Новий конкурс та нововведення на сайті)

«Число Звіра» повертається!

Ми вирішили зробити конкурс надкороткої прози «Число звіра» регулярним, і відтепер мінімум раз на рік будемо випробовувати учасників на здатність оперативно писати влучні тексти.

Правила майже не зазнали змін, але все одно рекомендуємо ознайомитися всім учасникам.

Платформу конкурсів оновлено: ми додали найбажаніші функції, ще одна орієнтовно буде готовою ближче до закінчення прийому творів.

Нікнейми

Раніше випадкова видача імен була далекою від ідеалу, фрагменти нікнеймів часто повторювалися, тепер повторів стане в чотири рази менше – додано ще більше оригінальних імен.

Відтепер учасники можуть отримувати жіночі імена, для цього потрібно в редагуванні свого основного акаунта вказати жіночу стать. Якщо ви хочете собі такий нік, важливо відредагувати це перед першим відкриттям сторінки конкурсу, адже при відсутності статі автоматично буде згенеровано чоловічий нікнейм.

Ми не вимагаємо вказувати справжню стать. Цей параметр не буде відображатися в оригінальному профайлі. Але ви можете додати конкурсу ще більшого азарту.

Рейтинг коментарів

Відтепер коментарі на конкурсі можна оцінювати (лайки/дизлайки), біля коментаря відображається загальний рейтинг. Щоби побачити співвідношення оцінок, потрібно навести курсор на число рейтингу, або на нього натиснути, якщо ви переглядаєте із сенсорного пристрою.

Оновили картки акаунтів. У кожного користувача в профайлі відображається рейтинг всіх його коментарів, також по цьому показникові є топ найкращих коментаторів.

Рейтинг ніяк не впливає на участь в конкурсі, це лише показник коментарів, його мають навіть користувачі без творів.

Додали віджети найкращих коментарів дня та тижня. Віджети розміщені на головній сторінці конкурсу та у флудилці.

Прикріплення вкладень

Зроблено можливість додавати до коментаря до трьох зображень, максимальний розмір файлу — 3 МБ.


Про виявлені баги пишіть під цим записом. Якщо ви хочете змінити стать виданого нікнейму, то протягом доби після видачі пишіть нам на пошту, або в приватні повідомлення на facebook.