Поділитися

Відкрито передзамовлення на перший том «Крамнички жахіть»

Друзі, з виходом другого тому «Крамнички жахіть», наклад якого розійшовся менш ніж за місяць, ми виявили, що багато наших читачів не мають першого тому. У зв'язку з численними проханнями додатково надрукувати першу «Крамничку», ми вирішили піти на цей крок. Негоже, щоб ті, хто мають другий том, були позбавлені можливості отримати всю серію (так, дві – це вже серія, і це лише початок (спойлер).

Отже, оголошуємо передзамовлення на перший том «Крамнички жахіть» (172 сторінки, 13 творів жахів від українських авторів, 4 ілюстрації, обкладинка від Сергія Крикуна в новому дизайні від Ігоря Дунця).

Умови замовлення:

Вартість збірки – 80 гривень, оплата на карту Приватбанку (5168 7426 0052 7182), отримувач – Андрій Лозінський. Доставка – лише «Новою Поштою» за рахунок отримувача (про можливість отримати з рук у вашому місті дізнавайтесь додатково в приватному порядку). В коментарі до оплати вказуйте «Крамничка». Після оплати пишіть в приватні повідомлення спільноти "Бабай", на електронку проекту, чи будь-кому з адмінів, ми зафіксуємо.

Важливо: збірка друкуватиметься суто за передзамовленнями, збір коштів триватиме до 21 вересня включно, зайвих примірників НЕ БУДЕ.