Поділитися

 (КУДЖО. Історія про виживання)

Що ми знаємо про дитячі страхи? Запевняючи малечу, що чудовиськ у шафах та під ліжками нема, задумайтеся: раптом ми самі їх просто не хочемо бачити? Безпідставного страху не існує, чудовиська із шафів іноді матеріалізуються. Що сталося і в романі "Куджо". Я вже казав, що ранній Кінг неперевершений? Ні? Тоді кажу зараз. Тільки прочитавши багато його творів, можна зрозуміти, що автор пише про буденні проблеми простих людей, додаючи до них трохи містики та жаху. "Куджо" - роман про жінок, які у відчаї, жінок, які з останніх сил рятують власних дітей.

Коли не залишається нічого, крім виживання, коли ти доведена до крайності і, виходячи за межі себе самої, ризикуєш усім, тоді ти або виживаєш, або помираєш.

Слід також відзначити, що цей витівник жахів писав інколи у важкому наркотичному чи алкогольному сп'янінні, та зміст книги від того, як на мене, зовсім не постраждав. Друзі, мені про Кінга тепер важко говорити: його просто потрібно читати і розуміти правильно зміст, який хоче донести письменник. І це не завжди тільки горор. Скажу більше, кінцівка роману мене вразила, я чекав чогось схожого, але зовсім не був готовий до цього!

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: