("Крістіна". Книга про любов)
Поділитися

Завершилася поїздка «Плімут-Фурією», 1958 року випуску, однією з тих довгастих, з великими плавцями. Саме такі твори як «Крістіна» Короля жахів вражають мене найбільше. Переповнені щирою, сліпою дружбою і тим, що її руйнує. Погодьтеся, коли у ваших друзів з’являється кохання всього життя, ви помалу їх втрачаєте, а потім зовсім стаєте один одному чужими.

Та все було б не так погано, якби Арні спочатку не закохався у Крістіну – червоно-білу фурію, просякнуту нескінченною люттю попереднього власника. Арні був прищавим лузером, який є у кожній школі, така собі боксерська груша для всіх. І так продовжувалося до тих пір, поки в його житті не з’явилася машина. Вона дала йому все: привабливу зовнішність, найсимпатичнішу дівчину у школі, без ворогів також не обійшлося. Але попри все фурія вкрала його від сім’ї, єдиного друга, і врешті від самого себе.

Книга, у якій для мене не було нічого зайвого, довершена від початку і до кінця. Я схиляю свою голову перед автором і перекладачкою, звичайно, теж.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: