Поділитися

 (Заплановано екранізацію оповідання Роберта Маккаммона «Він постукає у ваші двері»)

Тук-тук
– Хто там?
– Це Пекло чекає під твоїми дверима…

2023 рік подарує шанувальникам творчості Роберта Маккаммона ще одну екранізацію. За мотивами оповідання «Він постукає у ваші двері», опубліковане у авторській збірці «Синій світ» (1990), знімуть художній фільм для студії «Paramount». Режисером проекту стане Патрік Бріс (трилер «Хтось у вашому домі»), а за сценарій взялися Джордан Ґолдберґ і Алекс Параскевас.

Продюсувати фільм «Він постукає у ваші двері» збирається дует Марті Боуена та Віка Годфрі, які створили досить хороший жахастик – «Усміхайся» («Smile», 2022) для студії «Paramount».

В майбутній картині розповідатиметься про колишнього злочинця, який отримує нову роботу у відродженому фабричному містечку в надії змінити життя своєї сім’ї, але незабаром виявляє, що їхня ідилічна мрія про передмістя вимагає жахливих жертв.

Джерела описують, що майбутній фільм відповідає аспектам виживання у жанрі «боротьба за життя» таких фільмів, як «Готові чи ні», «Очищення» та «Гра в кальмара».

Джордан Ґолдберґ, Алекс Параскевас і Патрік Бріс
Джордан Ґолдберґ, Алекс Параскевас і Патрік Бріс

В оригінальному оповіданні Роберта Маккаммона, головному герою Дену Берджессу не щастить. Немає роботи, гроші закінчуються, а кредитний рейтинг на нулі. Поїздка сім’ї Берджесса до провінційного містечка у штаті Алабама обіцяє дати їм шанс на краще життя.

І дійсно все, немов за помахом чарівної палички, змінюється: підвищення на роботі, нова автівка, банківський рахунок росте, а дім наповнюється купою дорогих речей. Проте, голова сімейства на кожен Геловін повинен заплатити «певний внесок», який, до того ж, щороку зростає.

Одного разу Ден Берджесс відмовляється зробити платіж. І дещо постукає у його двері.

Обкладинка збірки «Синій світ» (Видавництво «Pocket Books»,1990)
Обкладинка збірки «Синій світ» (Видавництво «Pocket Books»,1990)

Це не перше оповідання з цієї ж збірки, яке має екранізацію: втілення вигадки Маккамона з "Синього світу" відбулось ще у далекому 1985 році в рамках серіалу «Сутінкова зона» (Сезон 1, епізод 4), за участі режисера Вільяма Фрідкіна.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: