За мотивами роману Роберта Маккаммона «Кусака» («Stinger») вийде серіал жахів «Чашка»

Стрімінговий сервіс «Peacock» опублікував офіційний трейлер, ключові арти та фото для майбутнього серіалу жахів «Чашка», знятого за мотивами книги Роберта Маккаммона «Кусака» («Stinger», 1988)

Поділитися

Прем’єра перших двох епізодів серіалу відбудеться у четвер, 10 жовтня. За ними будуть виходити по дві серії щотижня аж до Геловіну.

У серіалі «Чашка» розповідається про розрізнену групу людей з сільської місцевості штату Джорджія, які мусять об’єднатися перед обличчям таємничої космічної загрози. Автор сценарію та виконавчий продюсер серіалу Ян МакКаллок (відомий за роботами «Єллоустоун», «Помічник шерифа», «Пожежа в Чикаго») пояснив, що серіал дещо різниться з оригінальним романом. Шоуранери сфокусували свою увагу на конкретних персонажах, не замахуючись на повний масштаб роману Маккаммона (фанатам роману дещо прикро з цього режисерського ходу, але побачимо).

Разом із згаданим Маккаллоком виконавчим продюсером картинки виступає відомий майстер жахів Джеймс Ван («Пила», «Мертва тиша», «Закляття»). Режисером перших двох епізодів став Е. Л. Кац («Привиди маєтку Блай», «Нульовий канал»). До роботи над серіалом був запрошений і сам Роберт Маккаммон. Перші моторошні кадри серіалу «Чашка» Джеймс Ван представив на Комік-Коні у Сан-Дієґо.

До акторського складу увійшли Івонн Страґовскі , Скотт Спідмен , Часке Спенсер , Кеті Бейкер, Борис МакҐайвер, Калеб Долден, Емілі Б’єр і Лучано Леру.

Світлина з серіалу «Чашка». Акторка Івонн Страґовскі
Світлина з серіалу «Чашка». Акторка Івонн Страґовскі

Поряд із цим, 8 жовтня 2024 року фантастичний роман «Stinger» буде перевидано в новому виданні в м’якій обкладинці у видавництві «Open Road Media». Зауважу, що ця книга Маккаммона досить давненько не з’являлися на полицях книгарень у США. Роман виходить за два дні до прем’єри серіалу «Чашка».

Анотація до роману: «Двоє прибульців прибувають до віддаленого техаського містечка «Інферно», один – приваблива безпритульна дівчина, яку переслідує інший, невблаганний мисливець за головами, посланий, щоб повернути її назад. Мешканці містечка гуртуються навколо втікачки, але мисливець за головами Кусака накриває місто силовим полем. Ніхто не може втекти, коли він починає пошуки, використовуючи реплікантів мешканців міста – точних копій людей, але зі срібними кігтями замість рук і гострими зубами...»

Обкладинка роману «Stinger» видавництва «Open Road Media», 2024
Обкладинка роману «Stinger» видавництва «Open Road Media», 2024

Джерела:
https://www.robertmccammon.com/
https://www.vitalthrills.com/teacup-series-reveals-teaser-key-art-and-photos/

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: