Поділитися

Новий дивний проект від Ворнерів у всесвіті DC. Якщо любителі горору зацінили нещодавній супергеройський блокбастер "Аквамен" з брутальним Джейсоном Момоа у головній ролі, то не могли не помітити красунчиків-тренчів, з якими зіткнувся герой. Зубаті агресивні тварюки з глибин надто вже нагадують нам про творчість Говарда Лавкрафта, що й було підмічено Інтернет-спільнотою. Реакція WB не забарилася: голівудський мейджор узявся робити про них окреме кіно.

Як повідомляє THR, Ворнери уже найняли сценаристів для стрічки. Це є Ной Ґарднер та Ейдана Фіцжеральд, колишні асистенти самого Джей Джея Абрамса з Bad Robot. Без горор-майстра Джеймса Вана не обійдеться, він продюсуватиме проект, проте бюджет, звичайно, буде менший, ніж у супергеройського "Аквамена".

Тренч - одночасно назва монстрів і назва їхнього королівства, що можна перекласти, як "Впадина". Це одне з королівств, яке постало з уламків Атлантиди, і наразі сформоване біля Серединно-Атлантичного хребта у Атлантичному океані. Тварюки пожирають усе, що рухається і визнають тільки одного правителя - того, хто володіє Скіпетром Мертвого Короля.

"Аквамен" Джеймса Вана зібрав у світовому прокаті уже більше мільярда доларів. Критики відмічали неймовірну візуальну складову, проте не надто цікавий сюжет. Швидше всього, акторів першого фільму (Джейсона Момоа, Абмер Герд, Вільяма Дефо, Патріка Вілсона) ми зможемо побачити вже у прямому сіквелі супергеройського муві. У спін-оффі про тварюк їх чекати не варто.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: