У ланцюгах, крові та під водою: лідер Rammstein презентував зацензурований кліп

Уже з перших кадрів атмосфера досить похмура: затоплене приміщення на відшибі та закутий у ланцюги персонаж Ліндеманна під водою.

Поділитися

 (У ланцюгах, крові та під водою: лідер Rammstein презентував зацензурований кліп)

У вокаліста німецького гурту Rammstein Тілля Ліндеманна вийшов черговий провокаційний кліп на пісню з не менш промовистою назвою «Knebel» («Кляп»).

Це третій трек із майбутнього альбому «F&M», який вийде 22 листопада, у дуету Lindemann – спільного проєкту Тілля та творця шведських метал-гуртів Hypocrisy і Pain Петера Тентгрена.

У новій відеороботі Ліндеманн постає у блакитному костюмі, однак уже з перших кадрів атмосфера досить похмура: затоплене приміщення на відшибі та закутий у ланцюги персонаж Ліндеманна під водою. Потім у відео з’являється оголена дівчина, яку вокаліст тягне за собою через ліз по коліно у воді – теж у ланцюгах. А поруч бреде Тентгрен, граючи на акустичній гітарі.

У відео багато експресії та сцен із кров’ю. Присутні у кліпі й зацензуровані кадри.

Режисером відео виступив Зоран Бихач.

Щодо самої пісні, то починається вона як лірична балада, а потім, як грім серед ясного неба, продовжується під рев гітар у стилі Rammstein, а сам Ліндеманн кричить: «Ich hasse dich!» («Я ненавиджу тебе!»).

Читайте також: Канібалізм, сай-фай і чорношкірі нацисти в новому кліпі Rammstein.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: