Поділитися

 (Томас Олде Хьовелт чекає нових перекладів українською)

На своїй сторінці в Інстаграмі письменник жахів Томас Олде Хьовелт зазначив, що чекає на український переклад книги Echo (Відлуння). Нагадаємо, що його роман «Відьма», про який захоплено відгукувалися Стівен Кінґ та Джордж Мартін, вийшла в Україні у 2018 році у видавництві «КМ-Букс».

Про що ж «Відлуння»?

Журналіст та альпініст Нік Греверс прокидається від коми і дізнається, що його приятель, альпініст Августін, зник і вважається мертвим. Власні травми Ніка не менш жахливі, бо його обличчя замотане пов’язками, він не може говорити, а ще у нього амнезія, хоча пам’ять потроху повертається. Він пам’ятає, як його та Августіна таємничим чином тягнуло до гори під назвою Проклята Вершина у швейцарських Альпах, віддаленої і маловідомої. Він згадує, як було тихо і моторошно на схилах, і як в долині вони відчували, що не самі. Нік згадує, як на них дещо чекало. Але якби ж альпініста переслідували лише спогади про нещасний випадок...

Щось прокинулося у ньому, і це щось ставить під загрозу життя тих, хто його оточує. Страшно втратити життя, ще гірше втратити душу.

Сподіваємося, «КМ-Букс» потішить нас ще одним твором від талановитого письменника.

Буктрейлери:



Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: