До пекла: помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач

На рахунку вбивці 37 доведених убивств, сам душогуб стверджував, що убив більше сотні

Поділитися

До пекла: помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач

Як повідомляє Пенітенціарна служба України, у житомирській в'язниці №8 помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач.

Уродженець Росії Сергій Ткач полював на своїх жертв на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Він ґвалтував та вбивав дівчат та молодих жінок – його жертвам було 9-17 років. 2008 року його засудили до довічного ув'язнення за 37 доведених убивств. Усього за неофіційними даними та за словами самого Ткача від здійснив понад 100 вбивств, докази яких досі збирає прокуратура.

За ґратами "пологівський маніяк" знову відчув забуте почуття кохання і оженився на такій же божевільній дівчулі з Росії, яка, до того ж, народила йому дитя. Маємо надію, старий не встиг взяти участь у вихованні своєї "кровиночки", а її мати набереться розуму, знайде нормального мужика й ніколи не казатиме бідолашній дитині, хто її справжній тато. До слова, в інтерв'ю ТСН Ткач, який убив десятки дітей, заявляв, що "убивць його дітей він би кришив, як капусту".

Ткач переховувався від поліції 22 роки, будучи добре обізнаним у методах ведення слідства, так як сам колись був експертом-криміналістом. Старий настільки впивався почуттям безкарності, що перестав звертати увагу навіть на свідків своїх діянь, із-за чого його й пов'язали. За цей час кілька невинних людей потрапили до в'язниці, обвинувачені в його злочинах, двоє з них померли.

5 листопада 2018 року серійний убивця Сергій Ткач перестав проїдати наші з вами податки в одній із тюрем Житомирщини. Побажаємо йому швидкої дороги до пекла.

Скандальне інтерв'ю Ткача та його молодої дружини:


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: