Поділитися

Чаляп-чаляп: болотна тварюка поспішає на малі екрани

Болотний монстр готується, щоб засвітитися на новенькому стримінговому сервісі DC Universe. За серіальну екранізацію страшного комікса взявся невтомний Гарі Доберман, який на пару з Джеймсом Ваном уже працює над триквелом горору про ляльку Анабель.

Ресурсу /Film Доберман трошки розповів, що нас чекає у прийдешньому серіалі під егідою DC. Сценарист каже, що з самого початку планувалося зробити "Тварюку" настільки жорстокою й кривавою, наскільки це можливо. Благо, похмуре DC дозволяє хлопцям розвернутися на повну. За основу будуть взяті роботи "вбивчого жартівника й хранителя" Алана Мура, який теж у свій час доклав зусиль до розвитку історії про тванькове страшидло.

Шанувальники серії [Алана Мура] знають, що там все стає досить дивним, екстремальним і страшним. Ми дійсно хотіли відповідати цьому стандарту, який Мур встановив ще в 80-х роках.

Ну що ж, звучить неабияк інтригуюче. Трохи про сюжет:

У центрі історії серіалу опиниться біолоґиня Еббі Аркан, яка повертається до рідного дому в штаті Луїзіана, для того, щоб з'ясувати причини появи в місцевих болотах якогось вірусу. Тут вона знайомиться з вченим Алеком Голландом, який стає коханням всього її життя... ось тільки незабаром їх розлучає трагедія. Але болота Луїзіани зберігають багато секретів, як жахливих, так і навпаки, і, можливо, Алек зовсім не мертвий...

У ролі зовсім не мертвого Алека ми побачимо загримованого Дерека Мірса, що вже звик грати усіляке одоробло в фільмах жахів, як наприклад "П'ятниця 13-те" і "Хижаки".

Гарі Доберман обіцяє, що багнючна потвора виглядатиме вражаюче і буде не просто "чуваком в костюмі", як у інших фільмах. Чекаємо, болотяні ванни на каналі DC назначені на 2019 рік.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: