«Сім відтінків зла»

Нова книга Роберта Маккаммона про химерні пригоди Метью Корбетта побачить світ у жовтні цього року

 («Сім відтінків зла»)
Поділитися

«Сім відтінків зла» – це дев’ята книга з відомого циклу історичних трилерів американського письменника Роберта Маккаммона про неймовірні пригоди «професіонала з вирішення проблем» Метью Корбетта.

На відміну від попередніх книг із серії «Сім відтінків зла» – це не цілісний роман, а збірка повістей та оповідань, до якої увійдуть як добре знайомі історії, опубліковані раніше автором, так і три нові оповідки про невгамовного клерка та компанію. Також історії у книзі відрізнятимуться одна від одної, не тільки часом написання (наприклад, оповідання «Смерть приходить за багатієм» опублікована ще в 2012 році), а й хронологією подій у циклі. Слід сказати, що від початку циклу про Метью Корбетта вже минуло двадцять років, а фанати з нетерпінням очікують на фінальний роман – «Левіафан».

Aspose.Words.b9c664bb329248ae9dd7d0e7ec3c1557.002.jpeg

Головного героя циклу Метью Корбетта американське видання «USA Network» назвало «раннім американським Джеймсом Бондом». А на сайті видавництва зазначено, що на відданих читачів чекають добре знайомі персонажі у ще більш темних круговертях долі:

«Від змов про вбивство, які не є тим, чим вони здаються, від моторошних лісів із можливим надприродним злом, до віддаленої садиби, мешканці якої опинилися в лапах безжального господаря – ці історії є інтригуючою сумішшю всього чудового, що зацікавлює читачів серії про Метью Корбетта вже протягом двадцяти років»

Aspose.Words.b9c664bb329248ae9dd7d0e7ec3c1557.003.jpeg

Книга вийде у жовтні 2023 року у вже знаному видавництві «Lividian Publications» спочатку обмеженим тиражем, як попереднього разу: із суперобкладинкою та колекційним футляром для книги. Дев’ята книга про пригоди Метью Корбетта налічуватиме 700 сторінок та включатиме чорно-білі ілюстрації від американського художника-ілюстратора Вінсента Чонга, який доклався до попередніх книг із серії.

Aspose.Words.b9c664bb329248ae9dd7d0e7ec3c1557.001.jpeg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: