Поділитися

 (Серіал Supernatural закривають... на 15 сезоні)

Неймовірно, але це сталося. Безкінечна сага про двох братів-супернатуралів Вінчестерів, борців з чортами, бігфутами, вампірами, вервольфами, янголами, демонами, левіафанами і іншою сотоною нарешті добігла кінця. Нещодавно анонсований 15-ий сезон стане останнім. Сем і Дін Вінчестери, в житті Джаред Падалекі та Дженсен Еклз тепер мають шукати собі нову роботу.

Supernatural починався в далекому 2005-ому. На старті шоу являло собою стильненьке містичне баді-муві про двох братів, які катаються штатами на крутезній Шевроле Імпала 1967 року і під класичний рок відстрілюють усіляку нечисть, відому з міських легенд і фолькльору різних народів. З часом харизми та цікавих сюжетів у серіалу ставало все менше, AC/DC, Кріденс та Iron Maiden звучали все рідше. За 15 сезонів герої по кілька разів побували в Пеклі, Раю, Чистилищі, зуміли повернути і знову втратити купу мертвих родичів. Міські легенди і симпатична нечисть закінчилась десь на сезоні 4, тому далі брати вплутались в розбірки між Богом та Дияволом.

Із-за скнарості продюсерів ви не побачите красиво намальованих монстрів, демонів чи янголів. Про жахи Пекла вам будуть розповідати в діалогах, а диявольські гончаки, яких ви чекатимете весь сезон, виявляться невидимими. Тим не менш, це ламповий молодіжний серіальчик родом з нульових, стильно знятий на початках і з кількома цікавими замутами.

Згадуємо, як то починалося, під пекельні дзвони AC/DC.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: