Розмальовку «Поклик Ктулху» виклали у вільний доступ

На тлі останніх подій через коронавірусну інфекцію, яка шириться світом, і закликів залишатися вдома чимало платформ, сервісів, видавництв запустили знижки на свої товари чи послуги або й зовсім зробили безкоштовними.

Поділитися

 (Розмальовку «Поклик Ктулху» виклали у вільний доступ)

Ось і видавництво і розробник настільних ігор Chaosium, яке випустило одну з таких ігор – «Поклик Ктулху» – виклало у відкритий доступ однойменну книгу-розмальовку за мотивами творчості Говарда Філліпса Лавкрафта.

Про це видавництво повідомило у своєму блозі.

«Багато хто з вас (як і ми) в найближчі тижні мають шанси застрягти в стінах свого будинку. Щоб зберегти душевну рівновагу і ясність розуму, наша команда працює над тим, як розважити вас в умовах самоізоляції та карантину.

Щоб запустити гештеґ #homewithchaosium, ми зробили книгу-розмальовку Call of Ctulhu (лауреат безліч призів!) безкоштовною для завантаження. Проведіть захоплюючі години в закритому приміщенні, розфарбовуючи дивовижний набір сцен із вражаючими картинами зі світів Лавкрафта («Жах у Східному експресі», «Маски Ньярлатхотепа», «Гриби з Юггота» і багато іншого).

Ба більше, ми збираємося провести конкурс розмальовки «Поклик Ктулху».

У цій книзі ви можете знайти 28 страхітливих сцен із Лавкрафта. Розфарбуйте будь-яку з цих картин і поділіться своєю роботою в соціальних мережах із гештеґом #homewithchaosium.

Використовуйте «Фотошоп» або будь-яку іншу програму для малювання на своєму комп’ютері, або роздрукуйте те чи інше зображення і розфарбуйте його олівцями, ручками, кров’ю Зоряного вампіра, іхор і т.д. Ми не проти.

Бажаємо вам усім усього найкращого, поки Зірки знову на встануть на свої місця», – йдеться в їхньому зверненні.

Завантажити книжку-розмальовку «Поклик Ктулху» безкоштовно можна тут.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: