Поділитися

 ("Обитель зла" стане горором знову)

Шість частин зомбі-франчайзу "Обитель зла" з нашою україночкою Мілою Йовович у головній ролі заробили американським кіномейджорам 1.2 мільярда доларів. Після "Фінальної битви" кінороби пообіцяли, що шоста стрічка дійсно стане фіналом історії. Проте це значило лише те, що закінчиться історія Еліс, а нас чекає перезавантаження кіносерії.

Пов’язане зображення

Constantin Films залучили до фінансування нового проекту великого й жахливого Джеймса Вана. Той, у свою чергу, підтягнув за собою сценариста Ґреґа Руссо. Ґреґ поділився деякою інформацією стосовно перезапуску "Обителі зла":

По мотивах гри "Обитель зла" було знято уже 6 фільмів, тож нам хотілось спробувати дещо новеньке. Я з самого початку хотів зробити історію чистим горором у дусі останніх гітових проектів Джеймса Вана.

Руссо також заявив, що проект базуватиметься на останній грі франшизи - "Resident Evil 7: Biohazard". Перша частина ігрової горор-лінійки побачила світ у 1996 році, і була створена під впливом робіт Джорджа Ромеро, проте до 2016 серія "Resident Evil" з горору перетворилась на екшен. У 2017 студія розробників Capcom вирішила повернутись до витоків і зробила чистенький горор на радість фанатам. Остання частина гри розповідає про мешканця Луїзіани Ітана Вінтерса, який відправляється на пошуки зниклої дружини й несподівано потрапляє у маєток сім'ї канібалів. Resident Evil 7: Biohazard була схвально сприйнята критиками і отримала кілька престижних нагород.

Дата початку зйомок нової стрічки всесвіту "Обителі зла" поки не повідомляється.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: