Скасоване після масових розстрілів «Полювання» повертається

Трейлер, постер і дата виходу горор-трилера «Полювання»

Поділитися

 (Скасоване після масових розстрілів «Полювання» повертається)

Кінокомпанія Universal Pictures опублікувала новий трейлер і назвала дату прем’єри горор-трилера «Полювання», який мав вийти у вересні 2019 року.

Незадовго до прем’єри, у серпні, коли стартувала рекламна компанія фільму, сталася серія інцидентів із масовими розстрілами в США. Через убивства в штатах Огайо, Техас і Каліфорнія, а також критичні заяви президента Дональда Трампа у твіттері промоція фільму була перервана, а реліз – скасований.

Президент США не згадав назву фільму, але зробив відсилання до його сюжету і звинуватив «ліберальний Голівуд» в розпалюванні хаосу і расизмі. «Їм подобається називати себе елітою, але вони не еліта», – написав Трамп.

Сюжет вибудований навколо 12-ти звичайних людей, яких втягнули в жорстоку забаву якоїсь ліберальної еліти. Мільярдери викрали їх, щоби полювати на них у віддалених від цивілізації місцях. Але одна з викрадених дівчат – Крістал – бере ситуацію у свої руки і починає вбивати «мисливців».

11 лютого студія випустила нові трейлер та постер і повідомила, що прем’єра стрічки відбудеться вже через місяць – 13 березня 2020 року.

Режисером став Крейґ Зобел («Z – означає Захарія»), а сценарій написали автори серіалів «Загублені/Залишитися в живих» і «Маніяк», зокрема Деймон Лінделоф, відомий також як шоураннер «Хранителів».

У фільмі знялися Бетті Гілпін, Емма Робертс, Гіларі Свонк та інші.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: