Планується екранізація постапокаліптичного роману жахів «Лебедина пісня» Роберта Маккаммона

Про це вчора повідомило видання Deadline

Поділитися

 (Планується екранізація постапокаліптичного роману жахів «Лебедина пісня» Роберта Маккаммона)

Видання Deadline 19 січня 2024 року повідомило радісну новину – телевізійна адаптація «Лебединої пісні» Роберта Маккаммона вже в роботі. Багаторічний виконавчий продюсер/режисер проекту «І мертві підуть» Ґреґ Нікотеро і Брайан Віттен об’єднали зусилля із Стівом Барнеттом, Аланом Пауеллом і Вікі Пателом для екранізації відзначеного читачами роману жахів “Swan song”. Саме Нікотеро виступить виконавчим продюсером і режисером пілотного епізоду. Наразі триває пошук сценариста.

«Будучи давнім шанувальником романів Роберта, його історія виживання у світі, який назавжди змінився через політичну недовіру та міжнародні інтриги, переплетені з надприродними силами, завжди була однією з моїх улюблених» – відзначив Нікотеро в інтерв’ю.

У «Лебединій пісні» Маккаммона, після ядерного протистояння уряду США з безпрецедентним злісним ворогом, Америка, якою вона була, зникла назавжди. Тепер її мешканці мусять боротися за виживання на пустці, народженій люттю та страхом, населеній жахливими створіннями та мародерськими арміями. У 1987 році «Лебедина пісня» отримала премію Брема Стокера, розділивши її з «Мізері» Стівена Кінґа.

Роберт Маккаммон розповідає про «Лебедину пісню» в Alabama Booksmith

У спільній заяві на пресконференції компанії «Monster Agency Productions» Барнетт, Пауелл і Патель повідомили: «Постапокаліптичний світ роману Маккаммона неймовірно переконливий і не схожий на все, що ми бачили раніше в кіно чи на телебаченні. Ми дуже раді втілити цей світ в життя і не можемо уявити собі кращих партнерів для серіалу, ніж Ґреґ і Брайан, особливо з урахуванням багаторічного досвіду Ґреґа в розширенні світу мерців у «Walking dead».

Ґреґ Нікотеро зняв понад 40 епізодів серіалу «The Walking dead» за 12 років існування серіалу. Наразі він працює над спін-оффом Нормана Рідуса «І мертві підуть: Деріл Діксон», а також зняв прем’єрний епізод другого сезону, який вийде в ефір пізніше цього року. Тому, гадаємо, що екранізація роману Маккаммона потрапила дійсно в хороші руки.

Українські шанувальники «Лебединої пісні» уже з нетерпінням очікують на видання роману Ріка наприкінці цього року у видавництві «Жорж». Але спершу, у травні 2024 року, ми будемо насолоджуватися неймовірними пригодами Корі Меккінсона з містечка Зефір у «Житті хлопчика». Залишається лишень дочекатися.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: