Персонажі Silent Hills могли надсилати гравцям SMS-ки у реальності

Інсайдер піддає сумніву цю інформацію

Поділитися

 (Персонажі Silent Hills могли надсилати гравцям SMS-ки у реальності)

Персонажі скасованої горор-гри Silent Hills Хідео Кодзіми могли взаємодіяти з гравцями поза грою, надсилаючи їм електронні листи та повідомлення.

Цей інсайд озвучила сценаристка і продюсерка у Funhaus, колишня редакторка IGN Алана Пірс у своєму твіттері. Про це вона повідомила, коли один із юзерів попросив її розповісти щось про скасований проєкт.

«Я чула, що Silent Hills вимагала перед початком проходження підписати відмову від претензій, тому що вона якимось чином повинна була взаємодіяти з реальним світом. Наприклад, посилати електронні листи і SMS від імені персонажів, навіть коли ви не грали».

Утім, далі в листуванні з користувачами Пірс додала, що отриманий нею інсайд міг виявитися брехливим. За її словами, коли вона почула про це кілька років тому, то легко повірила у функцію, але тепер підозрює, що джерело нахабно брехало.

Однак з огляду на прихильність Кодзіми до постійного промацування меж можливого і його нестандартне мислення щодо розроблення ігор, цілком можна припустити, що геймдизайнер справді міг би планувати щось подібне в Silent Hills.

Творець God of War Корі Барлог пожартував, що був би готовий до такої роботи. Він би телефонував або писав випадковим гравцям, щоб поспілкуватися з ними на тему улюблених епізодів серіалу «Глибокий космос 9», а в кінці кричав би: «Silent Hills, йоу!».

Нагадаємо, що створенням горору займався Хідео Кодзіма. До того, як Konami скасувала проєкт у 2015 році, геймдизайнер встиг потоваришувати з майстром жахів режисером Гільєрмо дель Торо і актором Норманом Рідусом, а також випустити одну з найбільш культових демоверсій в історії – P.T.

Раніше стало відомо, що наступний проєкт Хідео Кодзіми після Death Stranding може стати горором. Хтозна, якщо інформація про таку ідею поєднання реального і віртуального світів правдива, можливо, Кодзіма використає її в майбутньому горорі.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: