Поділитися

 (Перший погляд на спін-оф «Бульварні жахіття: Місто янголів»)

Портал  Entertainment Weekly опублікував перші ексклюзивні кадри з містичного серіалу «Бульварні жахіття: Місто янголів» (Penny Dreadful: City of Angels) для каналу Showtime.

Що за серіал

Це продовження готичної фентезійної драми «Бульварні жахіття» («Жахи задешево»), що завершилася на третьому сезоні після виходу фінальних епізодів 19 червня 2016 року. Про сиквел стало відомо 1 листопада 2018 року.

Як випливає з підзаголовка, дія нового серіалу розгорнеться вже не в кінці ХІХ століття у вікторіанському Лондоні, як це було в перших трьох сезонах, а в місті Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, відомому як «Місто янголів», в 30-ті роки ХХ століття, просочені американсько-мексиканським фольклором і соціальним напруженням.

Спін-оф стане, так би мовити, «духовною екстраполяцією» оригінальної версії, в якій головні ролі зіграли Єва Ґрін і Тімоті Далтон. Глядачів чекають абсолютні нові сюжет і персонажі.

У центрі сюжету – конфлікт між культом Санти Муерте, богині смерті, і сатаністами. Коли місто приголомшує жахливе вбивство, місцевий детектив Тіаго Вега повинен узятися за його розслідування і розплутати цю моторошну історію. Вега мимоволі опиняється втягнутим у низку надприродних подій, які тісно пов'язані з похмурою історією міста.

Автор оригіналу Джон Логан є також творцем, сценаристом і виконавчим продюсером продовження. До команди виконавчих продюсерів входять Майкл Агілар («Жартую»), Сем Мендес («007 Спектр») і Піппа Гарріс («Порожня корона»).

Програмний директор Showtime Гері Левін так висловився про задум спін-офу:

«Ми прийшли в захват, коли Джон Логан представив нам цей винятково оригінальний погляд на міфологію «Бульварних жахіть», який досліджує людську душу і світ духів тут, у Каліфорнії. «Місто янголів» обіцяє стати надзвичайною сагою про родинну любов у світі, повному чудовиськ і внутрішніх демонів».


Каст

На знімках, опублікованих EW, – Наталі Дормер («Гра престолів») в образі Магди – повсталої з пекла демониці, яка вміє набувати вигляду будь-якої людини.

Її героїня – головна злодійка та описується як неймовірно приваблива, розумна і мінлива, вона вкрай небезпечний ворог і неоціненний союзник.

Актриса називає Магду «втіленням хаосу», що повсюдно «сіє зерна розбрату». Оскільки демониця має здатність до перевтілення, в першому сезоні серіалу вона буде представлена відразу в трьох людських подобах – про це теж заявила сама Дормер (деякі з образів уже можна було зауважити на фотографіях зі зйомок). Вона також додала, що у процесі перегляду глядачам самим доведеться здогадатися, за ким із героїв стоїть зловісна фігура Магди.

Дормер також зізналася, що ця роль стала для неї «здійсненням акторської мрії».

Дата релізу

Зйомки розпочалися в серпні 2019 року. Точної дати виходу серіалу поки що немає. І так, трейлера чи хоча б коротенького тизера теж нема. Очікується, що прем'єра відбудеться на початку 2020 року на каналах Showtime і Sky у США і Великобританії відповідно.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: