Поділитися

 (Перший погляд на Дракулу від BBC та Netflix)

В мережі з’явилися перші кадри з майбутньої адаптації класичного «Дракули» від BBC та Netflix, якою займаються Стівен Моффат і Марк Ґатісс – автори славнозвісного «Шерлока».

Син Темряви виглядає лячно і переконливо. В новому образі кривавого графа данська зірка Клас Банґ є втіленням по-хижацьки моторошного, яскравого персонажа, який, до того, виглядає доволі стильно в чорному костюмі з високим коміром та перснем-печаткою.

Embargoeduntil0001amThurs4JulyUKtimeClaesBangasDracula001e3c561c.jpg

Наступний кадр показує нам іншого графа – більш розслабленого, майже людиноподібного (за виключенням гострих кігтів), що спокійно спирається на старовинний стілець в одному з приміщень його замку.

Embargoeduntil0001amThurs4JulyUKtimeClaesBangasDracula002d005143.jpg

Обидва зображення дають нам розуміння подвійної сутності Дракули – його цивілізовану, мудру особистість, і злобного монстра всередині, який майже божевільний від постійного голоду. Ці образи затягують і дражнять: ми розуміємо, що серіал буде темним і кривавим.

В ролях початково були задіяні Доллі Велс, Саша Дхаван, Джон Геффернан. За інформацією BBC, в каст також додали нових акторів – Міллісент Вонґ, Ліндсі Маршал, Шанель Кресвел, Пол Бреннен та інші.

Таким чином, ми матимемо доволі багато різноманітних персонажів, які приєднаються до подій фільму. Або до обіду поважного графа Дракули.

І, як ми встигли пересвідчитися, толерантність не порушено – в серіалі задіяні, зокрема, актори індійського й китайського походження. Чи органічно вони впишуться в події, які відбуваються у Трансильванії 1897 року, пересвідчимося вже взимку. Попередньо серіал вийде на BBC и Netflix до кінця цього року. Формат – три епізоди по півтори години.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: