Поділитися

Ніколас Кейдж, який за останні роки докотився до "зйомок-за-їжу" в різноманітних фільмах категорії Б, повертається і знову намагається видряпатись у серйозне кіно. Як стало відомо, він зіграє головну роль у стрічці "Барва з позамежжя світу" - екранізації однойменного твору великого й жахливого Говарда Філіпса Лавкрафта.

Лавкрафт написав цей твір у 1927 році і вважав чи не найкращим у власному доробку. Сюжет розповідає про фермера Нейгема Гарднера, якому в двір упав метеорит. З того моменту дерева у його саду почали світитися дивним, невідомим нашому світу кольором. Дуже скоро химерні зміни почали відбуватися з його тваринами, а потім дійшли й до людей.

Компанію Кейджу складуть Джоелі Річардсон, що колись грала у славнозвісному космогорорі "Горизонт подій" (1997), та Джуліан Гілліард, що встиг засвітитися у серіалі "Привиди дому на пагорбі" (2018). Поставить це все діло Річард Стенлі, який у свій час зняв Велсівський "Острів доктора Моро" (1996).

Не часто кінороби тішать нас екранізаціями творів містера Провіденса. До слова, оповідання "Барва з позамежжя світу" можна знайти українською у другому томі повного зібрання прозових творів Говарда Філіпса Лавкрафта від Видавництва Жупанського.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: