Поділитися

 (Netflix закриває «Моторошні пригоди Сабріни»)

Четверта частина містичного фентезі-серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» буде останньою — стримінґовий сервіс Netflix прийняв рішення закрити проєкт.

Про це 9 липня повідомило видання Variety.

Інформацію офіційно підтвердив виконавчий продюсер і шоуранер проєкту Роберто Аґірре-Сакаса. Він не став називати причину закриття серіалу, зазначив лише, що йому неймовірно пощастило працювати з такою командою, та подякував усім акторам, сценаристам, режисерам та іншим людям, які активно брали участь у створенні телесеріалу.

«Робота над “Моторошними пригодами Сабріни” була неймовірною честю з першого дня. Акторський склад, починаючи з Кірнан Шипки в ролі юної відьми, був джерелом позитивних емоцій. Я вдячний команді, сценаристам, режисерам, асистентам і всім іншим за те, що вони вклали стільки любові в це шоу. Також я вдячний нашим партнерам: Netflix, Warner Bros., Berlanti Television і Archie Comics за те, що дозволили розповісти цю історію так, як ми хотіли. Не можу дочекатися, коли глядачі побачать четвертий сезон», — зазначив шоуранер.

Автори обіцяють «лячний, сексуальний і надприродний фінал», в якому відьмам доведеться зупинити вікодавні жахіття, які загрожують Ґріндейлу. Вони провіщують прибуття на землю Порожнечі, кінця всіх часів.

Серіал виходить із 26 жовтня 2018 року. Його поділено на два сезони по дві частини в кожному. Перша частина другого сезону вийшла 24 січня, а друга очікується в кінці 2020 року. Всього в ній буде вісім епізодів, які стануть останніми.

З’явилися також кадри з останніх епізодів.

Нагадаємо, що «Моторошні пригоди Сабріни» спочатку розроблялися під крилом The CW, де показують «Рівердейл», проте в підсумку перекочували на Netflix.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: