Нетфлікс презентує фільм про Нічного сталкера

4-серійна драма про Річарда Раміреза буде доступна з 13 січня

Поділитися

Літо-1985 сходить на місто янголів жахливою спекою, сексуальними злочинами та низкою вбивств. Жертвами були діти, чоловіки та жінки віком від 6 до 82. Їх нічого не пов’язувало: ані соціальний статус, ані район проживання, ані національна приналежність.

«Нічного сталкера» доручили шукати молодому детективу з поліцейського департаменту Лос-Анджелеса та легендарному слідчому Френку Салерно. Поки вони розшукували його невловимі сліди, паніка поступово охоплювала усю Каліфорнію.

Нетфлікс презентує чотирисерійну документальну стрічку, сповнену драматичних інтерв’ю, невідомих архівних кадрів, які мають поставити крапку у історії Річарда Раміреза. Обіцяють нуар і моторошні сповіді.

Чи то 9 сезон «Американської історії жахів» поновив цікавість до цього красунчика, чи то потяг до його постаті й так не вщухав (нагадаємо, що Рамірез отримував купу закоханих листів і одружився на одній із «шанувальниць», перебуваючи у камері смертників), але 13 січня – закривайте двері і відкривайте очі. Нічний сталкер гряде.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: