Поділитися

Морбіус: новий проект від Sony в рамках похмурого всесвіту Marvel

Новенький "Веном", - дитя співпраці Marvel та Sony, - прекрасно виступає у світовому прокаті, незважаючи на розгромні відгуки критиків. Судячи з усього, Sony планує й надалі розвивати похмурий всесвіт Marvel, вибудовуючи його з історій одвічних ворогів Людини-Павука, поки сам Пітер Паркер тусує з Месниками в MCU від Marvel Studios.

За свідченнями інсайдерів, Sony вже планує наступні два проекти. Одним з них буде сиквел комерційно успішного "Венома", де з'явиться інший психопат-симбіот Карнаж у виконанні Вуді Гарельсона. З іншим проектом не все так очевидно, проте, швидше за все, це буде "Морбіус".

"Морбіус" - історія про видатного хіміка Майкла Морбіуса, який отримав вампіризм у ході невдалого експерименту. З'явився він у сюжетах про Спайдермена, коли в США зняли заборону на використання в коміксах різних надприродніх істот, і став одним з найвпізнаваніших ворогів Людини-Павука. Зіграє його оскароносний Джаред Лето, який уже готується до зйомок. Зрежисує це все діло Даніель Еспіноса, з яскравих проектів якого можна згадати непоганий космогорор "Живе" та кривенький, проте скандальний детективний трилер "Дитя 44" з Гарді та Олдменом у головних ролях.

Рейтинг R поки не обіцяють. Прем'єра стрічки планується на 2020 рік.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: