Поділитися

 (Мериліну Менсону капут?)

Американська акторка та співачка Еван Рейчел Вуд публічно звинуватила Мериліна Менсона в насильстві. Поки що це відбулося лише в соціальній мережі Instagram, але для музиканта звинувачення вже мало наслідки. Заява призвела до того, що епізоди з його участю прибрали з шоу American Gods. Також лейбл Loma Vista, на якому вийшли дві останні платівки митця, повідомив про припинення співпраці з ним. Не залишилась осторонь і агенція Creative Artists Agency, яка поспішила припинити співробітництво з Менсоном.

Еван і Мерилін були у стосунках з 2007 по 2010 року. Говорили навіть про заручини, але пара розбіглась. Жінка періодично у соціальних мережах заявляла, що свого часу стала жертвою домашнього насильства, але прямо не називала винуватця. Але нарешті, більше ніж через десять років після розриву, вирішила поділитись всією правдою:

Ім’я мого насильника — Браян Ворнер, також відомий світу як Мерилін Менсон. Він почав проявляти увагу до мене, ще коли я була підлітком і жахливо поводився зі мною протягом років. Він промив мені мізки і маніпуляціями підкорив собі. Я більше не буду жити зі страхом смерті, шантажу чи наклепу.
Я виведу на чисту воду цього небезпечного чоловіка і закликаю звернути на нього увагу компаній, які його підтримують, до поки він не зруйнував ще чиїсь життя.
Я стою на боці багатьох жертв насилля, які більше не мовчатимуть

clip_image002.jpg

Подібні меседжі зробили ще кілька жінок, що так чи інакше колись мали справи з артистом.
Сам Мерилін відповів на звинувачення наступним чином:

Очевидно, що моя творчість і життя завжди притягували різноманітні конфлікти, але остання заява відносно мене - ніщо інше як жахливе спотворення реальності. Мої особисті відносини завжди були узгодженні з партнерами, близькими мені за світоглядом. Незалежно від того, як і чому інші зараз вирішили спотворити минуле, це правда

clip_image002.jpg

Як із цієї ситуації виходитиме артист, покаже майбутнє. Не так давно його товариш Джонні Депп опинився в подібній ситуації. Епопея зі з’ясуванням стосунків з Ембер Герд триває досі…

clip_image001.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: