Поділитися

Саме сьогодні відбулася довгоочікувана прем'єра нової глави детективного серіалу-антології. Уже вийшли перші дві серії, Інтернет гуде в обговореннях, тож аби не зловити випадковий спойлер, радимо вам хутчіш зануритись у тягучу атмосферу неонуарного "Справжнього детективу".

Дія відбуватиметься серед живописних місцин плато Озарк у штаті Міссурі. Таємнича кримінальна історія тягнутиметься крізь роки і вплететься у три великі періоди життя детектива Вейна Гейса (оскароносний Магершала Алі).

До слова, овпенінг у цього серіалу виконаний як завжди, на найвищому рівні. У далекому 2014 для першого сезону серіалу була вибрана атмосферна кантрі-композиція гурту The Handsome Family - Far From Any Road (Далеко від будь-якої дороги). Пізніше, коли дія нового сезону перенеслася у нетрі похмурого міста, на овпенінгу уже співав Леонард Коен. Тепер у заставці звучить джазова виконавиця Касандра Вілсон з піснею Death Letter.

Творцю серіалу, Ніку Піццолатто, відчуття стилю не позичати. Дивимося овпенінг, ностальгуємо за першим і другим сезонами і гайда дивитися нову історію!



Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: