Поділитися

 (Культовий нуар-комікс «Місто гріхів» стане серіалом)

Студія Legendary Television випустить серіал «Місто гріхів» за мотивами однойменного коміксу Френка Міллера.

Згідно з інформацією Deadline, компанія вже уклала договір з автором графічного роману Френком Міллером, який адаптує свою серію коміксів «Місто гріхів» у сценарій.

Щодо знімальної команди точних заяв поки що немає, проте іноземні кінокритики підозрюють, що в режисерське крісло може повернутися Роберт Родрігес, постановник повнометражної екранізації («Місто гріхів» (2005) та «Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати» (2014)).

Поки невідомо, на якому каналі або стримінговому сервісі вийде проєкт і скільки епізодів матиме нове «Місто».

Умовами контракту передбачається також створення анімаційного серіалу, який буде приквелом до оригінальних коміксів автора. Серіалу буде присвоєно «дорослий» рейтинг.

«Місто гріхів» – цикл графічних новел американського письменника і художника Френка Міллера. Уперше комікс побачив світ 1991 року. Випустило його видавництво Dark Horse Comics. У 2005 році вийшов фільм «Місто гріхів», поставлений Робертом Родрігесом і Френком Міллером за участю Квентіна Тарантіно. Фільм Родрігеса 2005 року являє собою альманах із кількох новел, виконаний у жанрі «нуар». У стрічці знялися Брюс Вілліс, Клайв Овен, Міккі Рурк, Розаріо Довсон, Джесіка Альба і багато інших. У серпні 2014 року з'явилися продовження – «Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати».

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: