Поділитися

Керченський Колумбайн: учень влаштував стрілянину в коледжі, 17 загиблих

На території анексованого півострова Крим в місті Керч стався вибух в політехнічному коледжі, в результаті інциденту є загиблі і багато постраждалих. Російські слідчі у Криму вважають, що 4-курсник Владислав Росляков, косплеячи славнозвісних Еріка і Ділана, влаштував вибух, розстріляв людей у коледжі, а потім наклав на себе руки.

Про це повідомив Слідчий комітет Росії, який перекваліфікував справу зі статті про теракт на статтю про масове убивство.

"На даний момент відомо про щонайменше 17 загиблих. Початковий огляд тіл говорить про те, що вони померли від вогнепальних поранень", – йдеться в повідомленні комітету. Також повідомляється, що ще 47 осіб постраждало.

"Оперативно було встановлено особу юнака, який прийшов у коледж безпосередньо перед подією, і, судячи з відеозапису, тримав у руках рушницю. Ним виявився студент 4 курсу коледжу 18-річний Владислав Росляков. Його тіло з вогнепальним пораненням виявлено в одному з приміщень коледжу", – повідомляє СКР.

Фото юнака з соціальних мереж:

"Виходячи з картини злочину, слідство попередньо вважає, що цей юнак розстріляв людей, які були в коледжі, а потім наклав на себе руки", – додає відомство. За повідомленнями у приміщенні їдальні він підірвав саморобний вибуховий пристрій, начинений металом.

За даними ЗМІ, Росляков навчався в коледжі за спеціальністю "Монтаж, налагодження і експлуатація електроустаткування промислових і цивільних будівель". У соцмережах пишуть, що хлопець лише 8 вересня купив собі рушницю. Судячи з фото, хлопець захоплювався страйкболом.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: