Поділитися

 (GSC показали перший арт сиквелу легендарної української гри S.T.A.L.K.E.R.)

Зона знову неспокійна... Кілька годин тому на сайті https://www.stalker2.com/, що присвячений новій частині української фантастичної гри про чорнобильську зону відчуження "S.T.A.L.K.E.R" з'явився перший арт до майбутнього сиквелу. На ньому ми бачимо трошки потріпаного закривавленого дядечку, а позаду видніється один з реакторів ЧАЕС. Багряні відтінки у захмареному небі натякають на прийдешній Викид.

Крім того, на сайті можна послухати й скачати атмосферний ембіент-трек від розробників, який, можливо, можна буде почути в майбутній грі. До слова, лінійка першого S.T.A.L.K.E.R'а налічує три глави: "Тінь Чорнобиля", "Чисте небо" та "Поклик Прип'яті". Перша в далекому 2007-ому викликала справжній фурор серед любителів шутерів, особливо на пост-радянському просторі. Події гри частково базуються на творі Стругацьких "Пікнік на узбіччі" і розвиваються в паралельній реальності. За сюжетом, у 2006 році в чорнобильській Зоні відбувся вибух неясної природи, який наповнив безлюдну пустку аномаліями, чудовиськами та цінними артефактами. Дуже швидко сотні відчайдухів потягнулися у Зону, бажаючи підзаробити. Їх прозвали сталкерами.

Ми бачимо світ Зони очима сталкера Міченого - чоловіка, що прокинувся після аварії труповозу і не пам'ятає нічого про своє минуле. В КПК в розділі "Задачі" тільки один запис - "Убити Стрільця". Так починається карколомна історія "Тіні Чорнобиля". Наступні серії трохи розширюють загальну картину Зони, розповідаючи про інших героїв.

Картинки по запросу stalker monsters

Поки неясно, про кого йтиметься у новій частині "Сталкера", і яким геймплеєм дивуватимуть розробники зараз, в часи гаджетів та VR. Відомо тільки те, що гра вийде орієнтовно у 2021 році. А до того часу маєте змогу ще раз пробігтися улюбленими місцями ігрової зони відчуження, згадати шлях до Темної долини, завітати до Сидоровича і випити чарку в сталкерському барі "100 рентген".

Похожее изображение

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: