Грандіозний анонс від Marvel: новий Блейд та горорний "Доктор Стрендж"

А також ціла плеяда топових зірок у фільмах

Поділитися

 (Грандіозний анонс від Marvel: новий Блейд та горорний "Доктор Стрендж")

Найкасовіший фільм в історії кінематографу "Месники: Фінал", як і очікувалось, не став фінальним фільмом кіновсесвіту Marvel. Екшн-серіал продовжується, і на днях голова студії Marvel Кевін Файґі анонсував четверту фазу - новий виток історії про походеньки різноманітних супергероїв. Деякі речі будуть цікаві і горор-любителям.

Перш за все Marvel починає зазіхати на серіальну індустрію і через стрімінґовий сервіс Disney+ покаже фанатам окремі історії про бога-штукаря Локі, історію кохання відьми Ванди та андроїда Віжена, супергеройське баді-муві "Зимовий солдат та Сокіл", а також сольний серіал про чувака з луком і стрілами "Соколине око". Щодо фільмів: є деякі цікаві рішення, як введення першого азіатського супергероя Шанґ Чі, Тор тепер стане жінкою (не абиякою, а Наталі Портман), а Валькірія - першою ЛҐБТ-персонажкою Всесвіту. Також в фільмах з'явиться найеротичніша жінка Голівуду Анджеліна Джолі та Девід Гарбор, відомий роллю Гелбоя та милого полісмена-буркотуна у серіалі "Дивні дива" від Netflix.

Картинки по запросу 4 фаза марвел

Картинки по запросу comic con marvel

Так як Marvel уже вводять поняття мультивсесвіту в свої історії, очікувано, буде новий фільм про головного стража нашої реальності доктора Стренджа у виконанні неперевершеного Бенедикта Камбербетча. Ось тут уже цікаво, Кевін Файґі обіцяє нам перший горор у всесвіті Марвел:

Що мене приваблює в Докторі Стренджі - він бореться не з лиходіями з Землі, а з усім звідусіль. Раз вже я роблю сиквел, то ми копнемо в сторону горору - ми зробимо перший страшний фільм MCU. Стрендж зіткнеться з несподіваними речами - він не буде знати, що саме йому протистоїть. Ми спробуємо його трохи знищити.

Перша частина була цікава ефектами і гарно вводила в історію нового персонажа, та все ж це було типове супергеройське муві від Marvel. Тепер нас чекає сиквел з лавкрафтіанською назвою "Доктор Стрендж: у мультивсесвіті божевілля".

Картинки по запросу доктор стрэндж мультивселенная безумия

Похожее изображение

І насамкінець - несподіваний анонс. Marvel перезавантажить Блейда, ту саму криваву трилогію кінця 90-тих-початку нульових про мисливця на вампірів у виконанні крутого Веслі Снайпса. На головну роль запрошений двократний лавреат Оскару Магершала Алі ("Справжній детектив", "Зелена книга", "Місячне сяйво").

Картинки по запросу comic con marvel

Що-що, а гайпувати Marvel уміє. 4 фаза кіновсесвіту стартує з наступного року, найперший фільм - довгоочікуваний фанатами сольник "Чорної вдови" зі Скарлетт Йогансон вийде на екрани уже в січні.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: