Джордж Ромеро залишив після себе близько 50 сценаріїв та навіть повний фільм, який ви ніколи не бачили

Режисер та сценарист Джордж Ромеро помер минулого літа, але його вплив на жанр відчуватиметься ще довго. Чому?

Поділитися

Джордж Ромеро залишив після себе близько 50 сценаріїв та навіть повний фільм, який ви ніколи не бачили

Вдова Джорджа Сюзанна Десрочер-Ромеро (Suzanne Desrocher-Romero) в інтерв'ю порталу ComicBook підтвердила, що він залишив майже 50 сценаріїв, які в один прекрасний день можуть бути перетворені в фільми.

Джордж був плідним письменником. Він любив писати, і у нас є 40-50 рукописів, які він створив, багато з яких хорошої якості. Йому багато чого потрібно було сказати, і він все ще говорить, тому я простежу, щоб він сказав. Це моя місія

"Дорога Мертвих" (сиквел "Землі Мертвих") — проект, над яким Ромеро працював незадовго до смерті, за останніми повідомленнями, все ще розробляється.

Джордж Ромеро нерозривно пов'язаний з жанром горор, але в доробку майстра також є місце для нетипових йому робіт. Один з таких фільмів Десрочер планує випустити. За її словами, його бачила невелика кількість глядачів, фільм страшний, але стрічка не пов’язана із жанром жахів ("це не зомбі-фільм", - додає вона). Фільм був відзнятий 1973-го року, головною темою картини є ейджизм — дискримінація людини за віком. Це буде один із перших проектів, який планують виставити на загал.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: