Двейн Джонсон знову влаштує великий переполох у маленькому Китаї

Нас чекає пряме продовження культової стрічки Джона Карпентера 1986 року

Поділитися

Двейн Джонсон знову влаштує великий переполох у маленькому Китаї

Анонсована ще в 2015-му нова версія «Великого переполоху в маленькому Китаї», головну роль у якій грає Двейн «Скеля» Джонсон, подає ознаки життя: замість ремейку продюсери вирішили зробити пряме продовження фільму Джона Карпентера 1986-го року.

«Ми активно розробляємо проект, і наша ідея не полягає в тому, щоб випустити ремікс «Великого переполоху». Таку классику неможливо перезняти, тому ми хочемо продовжити історію першої стрічки, розширити її всесвіт. Я абсолютно впевнений, що є тільки одна людина, здатна виконати роль Джека Бьортона - Курт Рассел, тому Двейн ніколи б не став навіть намагатися втілити образ цього персонажа. У цілому ми просто насолоджуємось процесом. Ми знайшли дійсно чудовий підхід до створення матеріалу. Найближчим часом ви почуєте більше деталей», - розповів один з причетних до створення стрічки Хірам Гарсіа.

Сюжет оригінальної фентезі-комедії Карптера, заснованої на китайських кунгфу-бойовиках, розповідає про крутого водія вантажівки Джека Бьортона (Курт Рассел), який, відвідуючи китайський квартал Сан-Франциско, виявляється втягнутим в розбірки з потойбічними силами. Над сценарієм другої частини працюють Ешлі Міллер і Зак Стентц («Люди Ікс: Перший клас», «Тор», «Агент Коді Бенкс»).

Деталі про дату початку зйомок, режисера та інших учасників касту не розголошуються.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: