Поділитися

 ("Привиди Шерон Тейт": кінороби зовсім втратили совість?)

Ми вже писали про те, як Тарантіно вирішив звернутися до трагедії сім'ї режисера Романа Поланскі ("Піаніст", "Дитина Ромарі") у своєму новому "Одного разу в Голівуді". Тепер, у 50-ту річницю вбивства вагітної дружини Романа Шерон Тейт вийде ще один фільм, який спробує додати трагедії містичного ореолу.

Стрічка "Привиди Шерон Тейт" розповість про останні дні актриси перед убивством членами секти Чарльза Менсона, які у 1969 році увірвалися до її дому, катували, а потім убили її та її друзів. На той момент Шерон була на восьмому місяці вагітності. Виявляється, за рік до убивства Шерон давала інтерв'ю, у якому розповідала про свої нічні кошмари. За її словами їй снився незнайомець у домі, а потім - вона, разом із своїм другом Джеєм Себрінгом, на підлозі, із перерізаними горлянками. Режисер хоче зіграти на цій темі, не фокусуючись на злочинах сектантів Менсона, натомість показати силу і стійкий характер Шерон та її друзів.

Сестра Шерон уже висловилась з цього приводу. Вона вважає таку ідею щонайменше непристойною. Цікаво, як вона та Роман Поланскі відреагують на зображення вбивства в фільмі "Одного разу в Голівуді", приправлене фірмовим Тарантіновським веселим трешем? Діліться з нами в коментарях, що ви про це думаєте.

Ось кілька кадрів з прийдешньої стрічки. У головній ролі - Гіларі Дафф. На зйомках фільму вона справді вагітна.

Hilary Duff in The Haunting of Sharon Tate

    Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

    Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: