Поділитися

 («Паразити» перейдуть на сторінки коміксу)

Південнокорейський фільм «Паразити», що став тріумфатором 72-го Каннського фестивалю та «Оскара», перетворять у графічний роман.

Він буде зроблений із розкадровок, створених самим режисером Поном Джун Хо, та міститиме усього 300 сторінок, пише Dazed

Комікс вийде 19 травня в нью-йоркському видавництві Grand Central.

«300 сторінок разом з діалогами з фільму відмінно передадуть всю історію», – коментують у видавництві. У коміксі також будуть передмова режисера, ранні концепт-арти та фотографії.

Раніше стало відомо, що за мотивами «Паразитів» канал HBO зніме серіал. Головні ролі в ньому можуть зіграти британська акторка Тільда Свінтон й американський актор Марк Руффало.

Також Пон Джун Хо випустив чорно-білу версію картини. Її показали на Роттердамському кінофестивалі, а незабаром можна буде побачити й в Україні.


Це вже втретє фільм вийде у прокат: стартував трагікомічний трилер «Паразити» 1 серпня 2019 року, а знову повернувся на великі екрани після тріумфу на «Оскарі», де взяв аж 4 статуетки (найкращий фільм року, режисер, оригінальний сценарій і міжнародний художній фільм.).

Крім перемоги на Каннському фестивалі та «Оскарі», стрічка отримала дві премії BAFTA і «Золотий глобус».

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: