Поділитися

 («Паранормальне явище» - вже цієї осені)

Як інформує Deadline, нове «Паранормальне явище» вийде вже цієї осені ексклюзивно на Paramount+. Це сьома за ліком частина серії, яка стане сиквелом першої частини. Сценарій до спільного фільму Paramount і Blumhouse написав Крістофер Лендон (Щасливий день смерті, Паранормальне явище 2,3,4), режисером виступив Вільям Юбенк (Під водою).

Жодних сюжетних подробиць не повідомляється, але шанувальникам обіцяють якісне переосмислення франшизи. Серед заявлених акторів Емілі Бадер (Усі жінки — відьми (2018), Роланд Бак ІІІ (Краще подзвоніть Солу, Довга дорога додому), Генрі Ейрс Браун (Чорний список, Морстрленд).

Паралельно до виходу нового фільму готують і документальну стрічку, присвячену зйомкам «Паранормального явища». Обидва з’являться на сервісі в районі Геловіна. Раніше повідомлялось, що фільм має вийти в кінотеатрах не раніше 2022 року.

Паранормальне явище — серія фільмів жахів у псевдодокументальному стилі. Перший фільм серії, розроблений як незалежний проєкт, коштував 15000 доларів. Його придбала компанія Paramount Pictures і вклала ще 200 000 доларів для перезнімання кінцівки. У прокат стрічка вийшла у 2009 році і зібрала 193,4 мільйона доларів.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: