Поділитися

 («Мій кривавий Валентин»: режисерська версія в 4K від Scream Factory уже скоро!)

Уже незабаром вийде колекційне видання Blu-Ray канадського слешера 1981 року «Мій кривавий Валентин» від Scream Factory.

Як пише Bloody Disgusting, дводискове видання міститиме театральну і режисерську версії кінострічки.

А також інтерв’ю з акторами і режисером картини Джорджем Міхалка, TV- і радіоспоти та багато інших смаколиків.

Майбутній реліз змусить знову закохатись вас у класичний слешер «Мій кривавий Валентин» 11 лютого – саме цього числа вийшла й оригінальна стрічка.

Синопсис:

Багато років тому в День усіх закоханих трапилася катастрофа, і загинуло п'ять осіб. Єдиний чоловік, який залишився живим після нещастя, був визнаний неосудним і поміщений у психіатричну лікарню. Його ім'я було Гаррі Ворден, і він один знав таємницю смерті невинних людей. У першу річницю трагедії він повернувся в місто, щоби безжально покарати винних...

Ці жахливі події відбулися дев'ятнадцять років тому, і тепер про них вже ніхто не пам'ятає. Безтурботні молоді люди готуються справляти черговий День святого Валентина. Але цьогоріч їх чекає «сюрприз»: романтичне дійство прикрасять водоспади крові та крики катованих жертв! Цього разу в місто на свято прийшла смерть, і пощади не буде нікому!

Горор отримав полярні оцінки від кінокритиків і глядачів, зокрема фільм називають переоціненним, а його оцінка на порталі IMDb – 6.3. Утім, попри касовий провал, «Валентин» увійшов у «золоту колекцію» фільмів жаху.

У 2009 році стрічка отримала римейк у 3D. Головну роль виконав зірка серіалу «Надприродне» Дженсен Еклз (Дін Вінчестер).

Також за останню добу на Youtube-каналі Scream Factory з'явилися кілька роликів, які вже можна переглянути.






Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: