Поділитися

 ("Ми": новенький горор від режисера "Пастки" (ТРЕЙЛЕР))

Як же це збіса стильно! Джордан Піл, автор тріумфального горору "Пастка", що минулого року через інструменти жанру жахів гучно заговорив про расизм, збирається вистрілити ще одним цікавим кіно. Нова його стрічка "Ми" розповість про сім'ю, яка стикається з дійсно химерним і глибоким жахом, що одного дня з'являється у їхньому домі. На перший погляд фільм може здатися типовим інвейдерс-маст-дай-муві, а проте це не так. Як каже одна з героїнь "Вони виглядають, як ми і думають, як ми. Вони знають, де ми". Адже зіткнутися кожному герою стрічки доведеться із своїм найстрашнішим ворогом - із собою.

До слова, у трейлері звучить крутяцька композиція гіп-гопу 90тих - I Got 5 On It гурту Luniz. Як каже сам режисер Джордан Піл:

Я зняв фільм про Північну Каліфорнію, і це класика гіп-гопу Сан-Франциско. Я хотів передати настрої батьків тієї епохи, які точно були не в захваті від музики, яку слухали їхні діти. Крім того, я обожнюю пісні, які відмінно звучать, але при цьому несуть в собі деякий лякаючий елемент.

Джордану Пілу заміксований наркоманський трек Luniz нагадує саундтрек до "Кошмару на вулиці В'язів". Інтернет-спільнота уже оцінила цікавий музичний експеримент і завмерла в очікуванні нової крутої стрічки. Ловіть трейлер:


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: