("ДЖОКЕР" (2019): перший трейлер та постер майбутнього фільму)
Поділитися

Ось і він, пані та панове. Один з найамбітніших проектів від DC та Warner Brothers, покликаний надати похмурої серйозності кінокоміксам. Сольник найхаризматичнішого і найскладнішого злодія всесвіту DC, людини, що посміхається і вічного противника Бетмена - Джокера. У головній ролі Хоакін Фенікс ("Гладіатор", "Вона"), у режисерському кріслі мастак комедій Тодд Філіпс. Також у фільмі Роберт де Ніро ("Таксист"), та Зазі Бітц ("Дедпул 2"), а серед продюсерів - сам Мартін Скорсезе.

А проте, судячи з перших кадрів, фільм не видається комедією, незважаючи на те, що головний герой так характеризує своє життя. На зустрічі з фанатами режисер не зміг описати сюжет фільму, а проте чітко вказав його жанр. Фільм є саме трагедією життя Артура Флека, одної з чисельних можливих особистостей Джокера у коміксах. Це зовсім не попкорновий блокбастер, і, швидше за все, перші промо відлякають від фільму любителів ненапряжної яскравої супергероїки. Для такого жанру це щось зовсім нове, складне і багатогранне. Чи не вперше на екрані розкриється оріджін Джокера, і висвітляться події, що сформували у ньому божевільного кримінального генія.

Невдаха-комік Артур Флек доглядає за старенькою матір'ю і планує знову спробувати збудувати кар'єру гумориста. Його мало хвилює, що відбувається навколо. Але в минулому Артура є секрет: історія родини Флеків якимось чином пов'язана з Вейнами, найбагатшою сім'єю Готема. В кінці-кінців ця таємниця змусить Артура відкинути цивілізований вигляд і прийняти нову роль - Клоуна, короля злочинного світу.

За свідченнями, стрічка всіяна референсами до іншого фільму Скосезе 1982 року "Король комедії", де головну роль виконував Де Ніро. Прем'єра фільму 4 жовтня 2019 року.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: