Поділитися

Image Comics сьогодні випустила черговий синґл коміксу «The Goddamned: The Virgin Drides» від сценариста Джейсона Аарона і художника Р.М.Гуери. І якщо ви не чули про цей комікс раніше, то не біда. Зараз ми вам про нього трохи розкажемо.

«Virgin Brides» - це вже другий том у серії «Богом проклятого». Перший виходив у 2014-2015-му і налічував 5 випусків. Новий том цілком собі продовжує взяту попередником тему.
А тема тут така: це горор.

Горор, написаний на основі Старого Заповіту, а точніше - тієї його частини, що безпосередньо передує Всесвітньому потопу. І на справедливе питання «горор за Біблією? То як?» відповісти досить легко.

2.jpg

1.jpg

Ці мальописи – це гіперреалістичне зображення пост-Едемського (читай – постапокаліптичного) світу, брутального, брудного і кривавого. «Virgin Brides» – це історія Джонстауна, перенесеного (буквально) в допотопні часи, примітивні і жорстокі настільки, що Роберт Говард зі своїм Конаном просто тихо червоніє в куточку. Жіноча релігійна община, де з перших сторінок видно, що там коїться щось дуже лихе. І те лихе починає сипатися рясно та невпинно, з кожною новою сторінкою.

«Before the Flood» - це історія Ноя, що будує ковчег, реалістичний опис того, як в умовах невідворотного піхвеця можна зібрати «кожної тварі по парі», а також здобути необхідну кількість будівельних матеріалів. А також це історія третього смертного, але ми обійдемося тут без зайвих спойлерів.

4.jpg

5.jpg

Загалом, це дуже круті історії з деталізованим бекґраундом, які з кількох рядків у Книзі Буття розгорнули цілий живий світ, заселили його живими, яскравими персонажами – і безкомпромісною жорстокістю. «Virgin Brides» – це така собі вибухова суміш із «Пагорби мають очі» та «Переслідуваного», не без помітного присмаку «Outlast 2. Потужна річ для фанів нетривіальних графічних жахів, яку варто зацінити. «Before the Flood» – це більше постапокаліптичний бойовик, десь між «Шаленим Максом» та «Дорогою» Кормака МакКарті. А разом вони – дуже провокативна ілюстрація старозаповітного бога і його праведників – бо погодьтеся, вам же спадало на думку, що між Старим і Новим Заповітами його особистість зазнала певних змін, так?

3.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: