Число звіра ‒ 2026. Сплаттерпанк

конкурс


Моя мила

Перше, що я бачу, розплющивши очі — стеля. Я не одразу впізнаю цю кімнату. Багато чого змінилося за останні десять років із того часу, як я була в гостях у своєї першої любові.

— О, ти прокинулася? — він ніжно посміхнувся. Він гойдався з п’яти на носок, ніби не міг встояти на місці.

— Мгм... що... ти... — слова не слухалися.

— Не напружуйся, бережи сили.

Невже я так перепила? Голова закрутилася, і я, несила тримати її, впала на подушку. Я хотіла запитати, що тут роблю. Зробила зусилля, але знову вирвався лише тихий стогін.

— Кажу ж, не напружуйся. Ця штука має протриматися ще кілька годин.

Він перестав гойдатися, нахилився і ніжно провів долонею по моїй щоці, опустивши руку на груди й повільно погладжуючи.

— Ти тільки моя. Як же це приємно — ти лежиш тут і належиш тільки мені. Мені потрібен другий шанс, розумієш? А ти мені його не дала.

Зненацька він ударив у стіну, залишаючи вм’ятину, і закричав:

— Я не міг дивитися, як ти зустрічаєшся з іншим. Яка ж ти сука!

З розбитого кулака стрімко потекла кров, капаючи на бежевий килим і білі шкарпетки, забарвлюючи їх червоним. Він знову сів на краєчок ліжка і почав рукою гладити мою голову, замазуючи волосся й обличчя липкою кров’ю.

— Шшш... я не хочу тебе налякати. Хочу лише піклуватися про тебе.

Він поцілував мене в губи, сильно притиснувшись до мого обличчя. Його рука тремтіла від напруги, мені стало важко дихати. Ще мить — і я задихнуся. Але він відсахнувся. Почав ходити кімнатою. Під його ногами килим вкривався плямами.

— Ти мене розумієш? Я ледь кивнула. Разом з усвідомленням накотив головний біль.

— Так, — прошепотіла я.

— Я не монстр, я теж можу відчувати.

Він дивився з надією. Це гра чи він справді щось відчуває? Якщо гра, то вона страхітливо реалістична. Сльози зрадницьки потекли по щоках.

— Ну ні, тільки не плач, — кінчики його пальців обережно витирали мої сльози, і з огидою він витирав їх об свої штани. Коли чергова крапля скотилася з очей, він зірвався:

— Я сказав — не плач! Не смій плакати в моїй кімнаті!

Різкий ляпас кинув мою голову на подушку. Волосся прилипло до мокрих щік. Він подивився на свою руку, що вже переставала кровоточити.

— Знаєш, сонечко, а мені так навіть більше подобається. Залишу цей килим як спогад. Є в цьому щось символічне.

На кухні дзенькнула чашка, але він і не звернув на це уваги. Він посміхався, мугикаючи під ніс знайомий мотив. Мозок не одразу впізнав його, доки він не прошепотів:

— Весь цей світ покладу біля твоїх ніг... ти ж моя. Моя мила. Почув на твоєму улюбленому радіо. Мені сподобалося.

Він роздягався, не припиняючи мугикати. Коли почав стягувати речі з мене, мене охопив жах. Я почувалася живою лялькою Барбі: згинай руки й ноги, як хочеш, роздивляйся наготу. Я спробувала стиснути коліна, але м’язи були занадто слабкими. Він ривком розсунув їх. Мої кулаки безсило били його в груди.

Його спітніле тіло було майже біля мого обличчя. Огидні чорні волоски на хирлявому торсі прилипли від поту. Вени на худих руках випиналися.

 — Ні, — вирвалося разом із риданням. Його рука лягла на мої губи, приглушуючи крик.

— Моя мила. Моя мила, — наспівував він, втискаючи мене в матрац. — Я тебе кохаю, чуєш?

У його погляді було благання, поки він ривком не ввійшов у мене. Біль. Різкий, ніби ніж входить разом із руків’ям, прорізаючи все всередині. Я кричала, але він лише відсторонено посміхався. Щось у мені обірвалося, марно пручатися. Тільки два огидних тіла віддзеркалювалися в дзеркалі. Я несила була навіть поворухнути головою, бачила кожен вигин, кожен рух.

Він роздирав мене сильними поштовхами, на животі почала тепліти кров.

Чвяк. Чвяк. Чвяк.

Я безвольно лежала й бачила, як він змикає зуби на соску і відтягує шкіру, доки та не розійшлася. Він посміхнувся, оголюючи закривавлені зуби, і прошепотів:

— Моя мила.

Він перевертав мене, ставив у різні пози. Я була безкістковою лялькою. Біль зник, залишився тільки його кисло-солодкий запах, від якого нудило.

Він обережно накрив мене ковдрою і чмокнув у чоло.

— Ми будемо чудовою парою. Мама не проти наших заручин.

Я його не чула, лише слова пісні:

— Моя мила... моя мила... моя мила.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Евісцерація
Історія статусів

15/05/26 08:55: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/26 00:09: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/26 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап