— Я тіпа як люблю прикидатися розумним, шариш? В мене від цього всередині белс джінглс, іф ю нов ват ай мінт, — торочив своєї Льоха.
— Угу, — без ентузіазму відповіла я.
— Це тіпа як двойна ігра, шариш? Я тупий, але люди, які стоять з відкритими харями, хоч плюй, і зирять на тебе, як на якого-небудь гуру, вдвойнє тупіші за мене, і це тач май тралала, іф ю нов ват ай мінт.
— Ага.
— Так от. Стою я з тими поцами, заливаю їм такий холодець у вуха, шо піздєц, а вони мені: “Вау, Льоха, ти такий розумний”, — а я собі й думаю: “Та, піздєц розумний”. То не я розумний. То вас мамка в дєтстві зі сходів роняла, шариш?
Видаю якийсь звук, типу мені цікаво.
— Ну і в конце, виїбали вони мене втройом по кругу.
— Угу…Шо?
— Шариш. Про це й кажу. Вони б тупо далі кивали головами.
— Може, вони тебе тупо не слухали?
— Та нє, реально кажу. Вони тупі просто. Взагалі ніфіга не викупають. Зомбі тупо.
— Ладно, — кажу. — Краще поможи мені шукати закладку.
— Бльо, а як же чисте удовольствіє від спілкування?
— Ти вмазатися хочеш?
— Певно, — невпевнено киває він.
— Ну то й не пизди.
— Алін?
— Га?
— Я тіпа не шарю, нахуя воно нам?
— Всмислі?
— Ну, оця вся їбана наркота. Я б зліз, чи шо?
— Знов починаєш? Бабки не віддам.
— Та нє, це не про бабло. Просто от нахуя? Шо то рішає?
— А шо рішає хоч шось?
— Та хуй його знає. Любов?
— Хуйов. Виключай вже свою машину смислів, бо рипить і димить.
— Алін?
— Ну шо?
— Ти знаєш, шо я втюрений в тебе з сьомого класу?
Знов, блять.
— Ну?
— Ти тоді така прикольна була, з тими своїми косічками. Набурмошена і смішна. Як так получилося, шо ми оту, тіпа як, разом, але не в любові, а в сраці?
Зітхаю.
— Льох, я не знаю. Я ніхуя не знаю.
Пизжу звісно, бо в голові в мене зразу з'являється жирне їбало дяді Валєри. Його мохнатий хуй, що тичеться мені в лице. А Льоха, він як Льоха. Просто пішов на дно за компанію.
— Пташки співають, чуєш?
— Угу. Поможи. Має бути тут.
— Оно. Під тим деревом. Бач камінь?
Знаходжу. Видихаю. Нарешті мені буде заєбісь.
— Алін?
— Так? — всміхаюся до нього, але з їбалом в Льохи шось не так. Кисле таке.
— Може всьо? Хватає?
— Ти про шо блять? — він мене напрягає, чую себе так, як тоді, в сьомому класі.
— Я тіпа як думав всю дорогу. Ну, знаєш. Воно насправді ніхуя не прикольно.
— Та поясни блять, шо ти маєш на увазі?
— Та оце блять! Типу шо ми пиздуємо раз за разом, як якісь чмоні, ничкаримося від мєнтів, шоб не прийняли і всьо шоб закинутися цим гавном. А потім ше раз і так до кінця жизні? То нахуя воно таке?
— Тебе плавить, — кажу. — Зараз ми це поправимо. Все буде заєбісь.
Але придур хитає головою, ніби блять осознав шось. Та шо він блять може осознати?
— Віддай мені то, — каже.
Тягне руку. Напрягаюся.
— Кинути мене хочеш? Так і скажи блять.
— Алін, блять, — кидається на мене.
Хапає за руку. Дрищавий, але сильний. Кричу. Пробую вирватись, але він тисне сильніше. Пакєт падає. Льоха наступає на нього зверху. Пускає мене. Я падаю. Б’юсь головою об камінець, під яким була закладка. В голові шумить. Потилиця мокра. Бачу його очі. Дивиться на мене нашугано, як дядя Валєра після першого разу.
— Алін, — тягне до мене руки. — Я не хотів. Вибач. Я тупо не стримався.
Присідає. Очі на рівні очей. Зараз положить руку мені на плечі і попросить шоб я не казала мамі?
Хапаюся за йобаний камінець. Луплю ним Льоху просто у лоба. Шкіра репає. Червоне розтікається по білому. Дивлюся в його осовілі очі. Бачу нерозуміння і зрачки різного розміру. Слину, що стікає по підборіддю. Б’ю ше. Його ніс провалюється всередину. З вух тече кров. Б'ю. Кістка над оком репає. Юшить кров. Б'ю. Пожовклі зуби тріщать і щезають у горлі. Б'ю. Тріщить вилична кістка. Б'ю. Плачу. Б'ю. Б'ю.
— Іди нахуй, дядь Валєра, — шепочу, поки перетворюю голову мого кращого друга, на криваву кашу.
Підіймаю з землі пакетік. Дихати важко. Тілом Льохи пробігає спазм. Струшую з мокрого рукава куртки осколки кістки. Треба вмазатися. Тоді стане легше.
