Число звіра ‒ 2026. Сплаттерпанк

конкурс


Зашморг

 Я — кінбакуші, майстер шибарі. Я зв'язую людей за гроші. Більш звично — рігер, але це слово має кілька значень, то швидше відізвусь на: «пан Кінбакуші». Я хранитель традицій, де б це не було.

 Сайя — моя асистентка. Вона сама запропонувала допомогу, але досі не з'явилась у студії.

 Модель — хлопчина під два метри зросту з рельєфними м'язами та твердим пресом. Здавалося б, мотузки, якими я маю його зв'язати, розірвуться від найменшої напруги тіла, але він не знає всіх моїх секретів.

 Я проводжу ритуал згоди, де пропоную умовні знаки і стоп-слова. Він лише пхикає у відповідь, підписує папери, не затримуючись на підпунктах, і замовляє жорстке та еротичне шибарі. Кокосові мотузки нарешті знаходять своє призначення. Я ще раз демонструю шершавість волокон і після короткого кивка стягую хустинкою ці зухвалі сірі очі.

 Сайя влітає у студію, на бігу заплітаючи коси.

 — Пробач, застрягла у ліфті. Ледь не сказилася, поки звільнили, — шепоче на вухо.

 Хлопець смикається на звук. Я торкаюсь мотузкою його плеча і той самовпевнено гигоче:

 — Стартуйте!

 Приміщення заповнює звук морського прибою і запахи водорослей — все за бажанням замовника. Я дістаю камеру. Запис процесу йде бонусом за окрему оплату. Сайя глибоко видихає і розпливається у посмішці. Починається сеанс.

 

 Крок за кроком, вузлик за вузликом я плету візерунки, ледь торкаючись кремезного тіла. Сайя ж навпаки всіляко дражниться страусиним пір’ячком навколо чутливих зон, аби примусити хлопця до стогонів. Він лише шкіриться і дмухає на хустинку на очах, щоб хоч якось розгледіти нахабну звабницю. Біль від шорстких мотузок змушує його затамовувати подих і згодом видихати з громовим хеканням.

 Так проходить півгодини. Я готуюсь до повного підвісу на гаку. Тіло моделі обплетено, ніде не передавлена жодна судина, жодна больова точка чи затверділий м’яз. Але я б хотів довести його до сліз, видобути той жаданий катарсис звільнення, до якого прагнуть вони всі.

 Сайя тягне кінець мотузки через кільце. Я врівноважую баланс між верхньою частиною тіла і масивними ногами. За мить стокілограмовий велетень гойдається у позі сін-дзю, що нагадує перлину з гармонійним переплетенням з усіх боків. Сайя підповзає під спину моделі і торкається поперекових м'язів. Тіло вигинається і починає здригатися у конвульсіях. Я полегшено зітхаю: нарешті. На хрипи я не звертаю уваги. Звільнення зазвичай проходить гучно. Я вмикаю звуки моря на повну потужність, щоб хлопака не соромився викрикувати брудну лайку. Мені не звикати. Я лише насолоджуюсь процесом і формою ідеального візерунку.

 Сайя в'ється навколо обличчя моделі. Той гарчить через однакові проміжки часу. Я не можу зрозуміти таку послідовність. Підступаю ближче і нахиляюсь над головою дівчини. Вона мотиляє розпатланим волоссям і всіляко мене відпихує. Розуміючи, що щось йде не так, стискаю її плечі.

 — Він! Він! — кричить Сайя, тягнучи за мотузку, що впинається у шию хлопця.

 — Чому! Це б не мало бути на шиї! Хто туди перекинув?

 Дівчина зриває хустинку з очей хлопця і послаблює натяг. Він розплющує очі та витріщається на неї:

 — Ти?!

 — Так! Падло смердюче!

 — Котись ти!.. — його тіло знову судомить, бо Сайя сильніше смикає за мотузку. З її долонь скрапує кров.

 — Зупинись! — волаю я в пошуках ножиць для екстреного розрізання пут.

 — Ні! Хай та сволота знає за що дохне!

 Коли я розтинаю ключові вузли і тіло падає на підлогу, спасати вже нікого. Вибалушені очі на синюшному обличчі застигли у мовчазному жаху. З носа і рота стікають криваві потічки. Шия безвольно схиляється вперед і голова падає на груди, вкриваючи блювотинням все навколо. Я шукаю пульс в примарному сподіванні, але це без шансів.

 — Чому? — шукаю відповіді у порожньому погляді Сайї.

 — Він гвалтував мене ще малою, — знизує плечима, — щоразу, коли я поверталася зі школи і не встигала помітити його тінь за рогом. Мені ніхто не хотів вірити і допомогти. Тоді я просто втекла з дому, з цього клятого міста.

 — Ти знаєш, що тепер тебе чекає?

 Її повіки звужуються, а на устах непевна усмішка:

 — Звісно! — Сайя вихоплює з декольте гостре шило і заганяє собі в яремну впадину.

 Я із запізненням реагую, підхоплюючи її в останній агонії. Кров рине неспинними струменями.

 — Ти також…— хрипить наостанок.

 — Так, люба…

Я знаю — моя репутація майстра шибарі остаточно зруйнована. Мені немає місця у доброчинному світі. Залишається гострий танто і вимушене харакірі. Не пам'ятайте мене. Такі традиції честі.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Евісцерація
Історія статусів

03/05/26 08:03: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/26 00:09: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/26 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап