Ідеальна пара

- Тобі просто потрібен план, Саро, - сказала подруга, виймаючи приплавлені свічки-цифри з торту.

Сара знала, що бажання вийти заміж до 30-ліття - безглузде, але так хотіла залишити позаду цей "рівень гри", що їй було байдуже. До 30 лишався рік, треба поспішати. Хотілося простого людського тепла в ліжку, компанії на кухні та нового тата для Роксі. Кожна дитина заслуговує жити в повній родині, навіть якщо це собака.

До розмови спробував приєднатись друг Микола:

- Твоя любов десь поруч, я тобі гаран…

- Може написати колишнім?

Микола насупився.

- Одружені відпадають, лишаються Макс, Денис і Костя. Вони зараз вільні, і всі чудові люди.

- Чудові люди... - подруга закотила очі. Дівчина не встигла тактично промовчати, Сара вже писала всім трьом однакове недвозначне повідомлення.

*

Макс погодився одразу, хоча поки що тільки на каву.

- Не чекав, чесно кажучи. Хоча... чи знайшла б ти кращого? Тим паче з твоїм характером. Мама казала, що ти ще об'явишся, і от ми тут. Хоч жиром не запливла, мама казала запливеш. Тобто, кажу, виглядаєш сексі, - гигикнув він, кусаючи еклер. Сара згадала, чому вони розсталися, але ямочки на його щоках посміхалися їй, як і раніше.

- Згадувала, як ми гуляли по лісу під дощем, ми тоді так... Макс?

Макс хапав ротом повітря і синів на очах. Вона обхопила його руками і спробувала здійснити прийом Геймліха, але все було марно. Раптом тіло Макса напружилось і почало битись в судомах. Посуд падав і бився об кахлі, тіло хлопця чавило уламки, текла кров. Коли приїхала швидка, він був уже мертвий. Від його тіла залишилась пляма крові у формі серця, треба ж таке.

*

Побачення з Денисом довелося відкласти через похорон. Та хлопець не дуже поспішав. Сара чекала вже близько години, коли він повідомив, що не прийде, бо мусить допомогти другові перевезти речі в нову квартиру. Але ввечері написав знову.

-                Маленька, я так скучив. Покажи, як ти хочеш мене бачити.

Кажуть, вірт не може бути таким же класним, як секс. Не тямлять, що кажуть. У випадку з Денисом він був навіть кращим. Та тепер Сара пам’ятала лише хороше. Обмінялись фотками. Хто сказав, що на чоловічих хтивках мусить бути член? Жиласті руки часом виглядають значно сексуальніше.

-                Ти чудо, - написав він, коли вона кінчила. - Видаляю чат, щоб дівчина не побачила.

На обурення Сари він не відповів. І взагалі більше не писав.

Того вечора його знайшли повішеним на інтернетному кабелі.

*

Попри моторошні події Сара не припиняла пошуки, адже час не зупинявся.

- Я зараз не хочу стосунків, - Костя випустив кільце диму. Як ґречно з його боку було не додавати "з тобою". Він був з тих, хто курить лише після сексу, тож його легені були в жахливому стані.

- Але можем дружити і трахатись, - хлопець посміхнувся і на мить в його сталевого кольору очах вона побачила свої, що б це не означало. Сара не могла дозволити собі знову закохатися, але ці очі... Глибокі, як озера.

Як, наприклад, те озеро, де за тиждень знайшли авто Кості. Костю не знайшли ні в авто, ні на дні водойми, взагалі ніде. Можливо, поки.

*

- Гавайська, моя улюблена, - Сара схлипнула, - дякую, Коль!

Година ридань, втішань, поїдання піци.

- Певно я проклята.

- Ні! Просто вони - не твоя доля. Ти заслуговуєш кращого, - Микола дивився на неї, як на хазяїна пес. Та ледь стримував посмішку близького тріумфу. Нарешті між ними більше ніхто не стоїть! Як довго він чекав цього шансу. Сьогоднішній вечір стане особливим.

- Принеси колу.

Вже стемніло, але світло він не ввімкнув – заважатиме.

В холодильнику його чекав сюрприз.

Три банки.

- Ти класний, Коль, - крикнула вона з кімнати.

В найбільшій - жилава людська кисть.

- Ніколи не ображав мене. Як вони всі.

В другій плавали два сірих ока.

- І ти симпатичний.

З третьої на нього дивилося щось схоже на маску. З ямочками на щоках.

 - Просто не мій типаж.

Стук у скронях заглушив гудіння холодильника та раптом припинився від дотику холодного леза до чола. Вже біля вуха він почув шепіт коханої:

- Але зараз ми це виправимо.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Секта Ріджвея
Історія статусів

16/05/24 18:53: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/24 00:16: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/24 21:01: Вибув з конкурсу • Перший етап